Τελευταια Νεα

3 Οκτ 2017

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Τις κλήσεις σε απολογία και την επιβολή ποινών σε σωματεία και εκπροσώπους ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ.

Αναλυτικά:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 3/10/2017, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 9/10/2017 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1. Τον γυμναστή του σωματείου ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Λούκα Γεώργιο και
2. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τσιμιδάκη Αντώνη.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, επιβάλει τις παρακάτω ποινές:

1. Στο σωματείο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ, πρόστιμο 50 ευρώ (αγώνας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ).

Ταυτόχρονα κατακύρωσε σε Θύελλα Παραβόλας και Αία Αμφιλοχίας τα παιχνίδια με Ίναχο Βάλτου και Α.Ε. Κονοπίνας αντίστοιχα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 3-10-2017, αφού έλαβε υπόψη της το από 6-9-2017 έγγραφο του σωματείου ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ, με το οποίο παραιτείται όλων των αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ – ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ, υπέρ του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).
Ακόμη, αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στο σωματείο ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ και του επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).
Επίσης επειδή παραιτήθηκε σε τρεις (3) αγώνες της ίδιας διοργάνωσης αποβάλλεται της συνέχειας του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία με συνολική ποινή αφαίρεσης -6 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (άρθρο 17 παρ. 3 Κ.Α.Π.).

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση της 3-10-2017, αφού έλαβε υπόψη της το από 28-9-2017 έγγραφο του σωματείου ΑΕ ΚΟΝΟΠΙΝΑΣ, με το οποίο παραιτείται όλων των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας, ομόφωνα αποφασίζει και κατακυρώνει τον αγώνα κυπέλλου ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΑΕ ΚΟΝΟΠΙΝΑΣ, υπέρ του σωματείου ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) και σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΚΟΝΟΠΙΝΑΣ, με τέρματα 0-3 και βαθμούς μηδέν (0).
Ακόμη, αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα στο σωματείο ΑΕ ΚΟΝΟΠΙΝΑΣ και του επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.