Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2017

Ισοπαλία για ΑΟ Πενταλόφου και Κεραυνό Γαβαλούς

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Α.Ο Πενταλόφου και Κεραυνό Γαβαλούς.Δυνατό παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες προς το τέλος με Σταθελάκη Κ .στο 42' και Κωστόπουλο στο 44' αντίστοιχα.Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Πενταλόφου προηγήθηκε στο σκορ 70' με τον Καρέτσο αφού δέχτηκε έξοχη σέντρα από το Muca. Στο 74' ο Ζώης απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Muca L. Στο 80' μετά από πολλές κόντρες η μπάλα φτάνει στον Ναούμη που με σουτ ισοφαρίζει σε 1-1 Στο 86' ο Καρέτσος έχασε μοναδική ευκαιρία καθώς το πλασέ του αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Κούτση.Το τελικό σφύριγμα του κ. Παναγιωτόπουλου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1.
Η διοίκηση του ΑΟ Πενταλόφου εύχεται στον Κεραυνό Γαβαλούς καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

A.O ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Μεταξούλης) Γαρμπής (46' Σωτηρίου) Ντάνος, Λάκκας, Πλακίδας (82' Μαζαράκης) Πατρινός, Muca L, Καραβιάς (Σταθελάκης Θ.) Παπαθανασίου, Σταθελάκης Κ, Μιχαλόπουλος ,Καρέτσος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ:(Λώλος) Ζώης, Λάμπος, Σιαλευρής ,Κούτσης, Νταραντούμης (87' Κατσίγιαννης), Πρεβεντζάς, Αλπέντζος (55' Φαρμάκης), Κερασίδης (81' Λυμπέρης), Πέττας (66' Ναούμης), Τσάμης, Κωστόπουλος


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.