Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2017

Χάβος: Εύκολο στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα, εύκολο το κάνουν οι παίκτες και η ομάδα

Ο Μάκης Χάβος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το 3-0 του Παναιτωλικού επί του Πλατανιά, αλλά τόνισε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος με τη λειτουργία της ομάδας του στο αμυντικό κομμάτι.
Ο Παναιτωλικός ήταν επιβλητικός κόντρα στον Πλατανιά, τον οποίο νίκησε 3-0, αλλά ο Μάκης Χάβος δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στα Περιβόλια στον αμυντικό τομέα. Παράλληλα, τόνισε ότι όπλο της ομάδας του για την εικόνα της στα τελευταία ματς είναι η δουλειά και θεωρεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα γίνει υπέρ των Αγρινιωτών. 

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για μία σημαντική και μεγάλη νίκη. Μετά από μία τρομερή προσπάθεια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συζητήσαμε και δουλέψαμε καλά. Ξέρουμε ότι ο Πλατανιάς μέσα στην έδρα του είναι μία καλή ομάδα και ότι ήταν ένα κομβικό παιχνίδι μετά από μία μεγάλη νίκη που έπρεπε να έχει και συνέχεια. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς αλλά από εκεί και πέρα χάσαμε κάποια μέτρα στο γήπεδο, η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε και δεν ήμασταν τόσο καλοί στο αμυντικό κομμάτι όπως θέλω εγώ. Επίσης χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα στο μεσαίο τρίτο. Με το δεύτερο γκολ που βάλαμε τα πράγματα έγιναν καλύτερα και με τις λύσεις που βρήκαμε συζητώντας με τα παιδιά στο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο καλοί. 

Μετά την αποβολή τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας και στο β' η ομάδα ήταν αυτή που θέλω εγώ. Αυτή τη στιγμή θα μας κάνει καλό η διακοπή για να πάρουν ανάσες τα παιδιά. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια με τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια και ένα του Κυπέλλου εκτός έδρας. Είναι σημαντική η ξεκούραση για τους παίκτες. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πλατανιά και στον κύριο Παράσχο που σέβομαι και αγαπώ απεριόριστα. Εύκολο στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα, εύκολο το κάνουν οι παίκτες και η ομάδα. Όταν έχεις να παίξεις, πρέπει να δείχνεις σεβασμό, να τρέξεις και να είσαι πειθαρχημένος. Γίνεται εύκολο όταν νικάς και φαίνεται από το σκορ. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν έρχεται τυχαία και τίποτα δεν έρχεται χωρίς δουλειά. Το όπλο μας είναι η δουλειά
», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός.

http://www.sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.