Τελευταια Νεα

21 Οκτ 2017

Ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις για τον Αράκυνθο... 2 - 1 στο Δοκίμι τον Απόλλωνα

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ο Αράκυνθος Ματαράγκας ανέτρεψε το εις βάρος του 1 - 0 και πήρε τη νίκη μέσα στο Δοκίμι απέναντι στον Απόλλωνα. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Αράκυνθος ανέβηκε στους 9 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στους 5.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως το 0 - 0 παρέμεινε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 58΄ με κεφαλιά του Θύμιου Κοκώνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Αθανασίου. Όμως στις καθυστερήσεις ο Αράκυνθος έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το "τρίποντο". Στο 91΄ ο Κώστας Ζαπαντιώτης με κεφαλιά έκανε το 1 - 1 και στο 94΄ μετά τη σέντρα του Κουρσάρη ο Μυλωνάς με προβολή στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα σουτ του Κουζέλη ο Μυλωνάς δεν έδιωξε, ο Κατερινόπουλος αιφνιδιάστηκε με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Πάσα του Δαλαγιώργου στο Νίκο Αθανασίου που σε τετ α τετ πιάνει δυνατό σουτ πάνω στον Καραδήμα.
14΄ Σέντρα σουτ του Καμμένου η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καραδήμα.
23΄ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
52΄ Σουτ του Κοκώνη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
58΄ Γκολ. Κόρνερ του Νίκου Αθανασίου ο Κοκώνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
76΄ Σουτ του Παπαδόπουλου από καλή θέση η μπάλα άουτ.
89΄ Αντεπίθεση για τον Απόλλωνα με Κορομηλά και Νίκο Αθανασίου που απέναντι σε ένα αντίπαλο μπερδεύονται και χάνουν την ευκαιρία να απειλήσουν.
91΄ Γκολ. Φάουλ του Κορομπίλη ο Ζαπαντιώτης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1.
94΄ Γκολ. Σέντρα του Κουρσάρη ο Μυλωνάς στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1 - 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Τσακανίκας Ι., Αθανασίου Δ. (46΄ Γρηγοράκης), Γαρούφης, Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος (74΄ Μανουσάκης), Μπούρος, Γιαννακάς (65΄ Κορομηλάς Χ.), Καμμένος (82΄ Μπαλάφας), Αθανασίου Ν.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Σπύρος Μπούρδος): Καραδήμας, Ιορδανίδης (62΄ Μπούκαρης Π.), Ευαγγελόπουλος (82΄ Κορομπίλης), Μπούκαρης Χ., Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Κουζέλης (59΄ Ζαπαντιώτης), Μπανάκας, Παπαδόπουλος, Βδουκάκης (69΄ Χαραλάμπους), Ευθυμίου.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.