Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2017

Το ντέρμπι στην Ένωση... 2 - 0 τη Δόξα Καινουρίου

Η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στο 2ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας επικρατώντας με 2 - 0 της Δόξας Καινουρίου. Η ομάδα του Άγγελου Πανέτα είχε σωστή αμυντική λειτουργία και ήταν ουσιαστική στις ευκαιρίες που έκανε και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Α.Ο. Ρηγανά έχοντας 7 βαθμούς, ενώ η Δόξα έμεινε στους 4.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Ένωση βρήκε τις μεγάλες ευκαιρίες και το γκολ. Στο 20΄ ο Μπόλης σε τετ α τετ με το Θεοδωρακόπουλο πλάσαρε άουτ και στο 35΄ ο Κωστής Στεφανόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παχή άνοιξε το σκορ. Στο 41΄ οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμα πολύ καλή ευκαιρία με το Λευτέρη Καλοκαίρη να πλασάρει από κοντά ελάχιστα άουτ μετά τη σέντρα του Μπαμπάτσικου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν περισσότερο στην προσπάθεια να ισοφαρίσουν, όμως η Ένωση ήταν καλή αμυντικά και οι παίκτες της έκλειναν τους διαδρόμους προς την εστία. Στο 63΄ ο Ντολένγκα από κοντά δε βρήκε καλά τη μπάλα και στο 71΄ ο Αριστόπουλος μετά από αδράνεια στην άμυνα της Δόξας πλάσαρε άουτ. Στο 77΄ο Βασιλόπουλος κράτησε το μηδέν διώχνοντας εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου μετά από φάουλ του Δάρλα, ενώ στην επαναφορά ο Αγγέλης σούταρε άουτ. Οι γηπεδούχοι "σφράγισαν" τη νίκη στο 86΄ όταν ο Λαμπρακόπουλος έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έκανε την κούρσα μπαίνοντας στην περιοχή, πέρασε το Δημήτρη Τζωρτζόπουλο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2 - 0. Στο επόμενο λεπτό ο Βασιλόπουλος έδιωξε το κοντινό πλασέ του Γιώτη και στη συνέχεια δεν υπήρξε άλλη φάση με την Ένωση να παίρνει μια σημαντική νίκη.
Το φίλμ του αγώνα:

20' Πάσα του Παχή ο Μπόλης απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο πλασάρει ψηλοκρεμαστά πάνω από το δοκάρι.
35' Γκολ. Κόρνερ του Παχή ο Κωστής Στεφανόπουλος στο δεύτερο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά στα δίχτυα για το 1 - 0.
41' Σέντρα Μπαμπάτσικου από αριστερά ο Λευτέρης Καλοκαίρης έκανε την κοντινή προβολή στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
52' Εκτέλεση κόρνερ από τον Παχή φάση διαρκείας στην περιοχή της Δόξας ανάποδο ψαλίδι Βέρμπη ο Θεοδωρακόπουλος μπλόκαρε.
63' Σέντρα Κωνσταντίνου από αριστερά ο Ντολένγκα από κοντά δε βρήκε καλά τη μπάλα που έφυγε ψηλά άουτ.

71' Λάθος της άμυνας της Δόξας ο Αριστόπουλος κυνήγησε τη φάση μπήκε από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
77' Ο Δάρλας εκτέλεσε φάουλ ο Σωκράτης Τζωρτζόπουλος πήρε την κεφαλιά με το Βασιλόπουλο να διώχνει στο δεξί "Γ" και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Αγγέλη που έκανε το σουτ άουτ.
86' Γκολ. Ο Λαμπρακόπουλος κλέβει τη μπάλα στο κέντρο, κάνει κούρσα, μπαίνει στην περιοχή και περνάει το Δημήτρη Τζωρτζόπουλο και με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 2 - 0
87΄ Σέντρα του Κακούρη από δεξιά ο Γιώτης κάνει το πλασέ με το Βασιλόπουλο να διώχνει.


Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Άγγελος Πανέτας): Βασιλόπουλος, Βέρμπης, Μπαμπάτσικος, Καλοκαίρης Ν., Στεφανόπουλος, Κυτούγιας, Μπόλης (78' Κουτρομάνος), Λαμπρακόπουλος, Κατσαβοχρήστος (88' Κουρέλας), Καλοκαίρης Ελ. (61' Αριστόπουλος), Παχής (70' Ντελής).
Δόξα Καινουρίου (Τάσος Σπαής): Θεοδωρακόπουλος, Αυγέρης (78' Τζωρτζόπουλος Δ.), Κωνσταντίνου, Αγγέλης, Τζωρτζόπουλος Σ., Καγιάντζας, Κακούρης, Μπλάνης, Κόκκαλης Αλ. (46' Γιώτης), Ντολένγκα, Στρεμμένος (63' Δάρλας)



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.