Τελευταια Νεα

22 Οκτ 2017

Καθάρισε ο αρχηγός για την Ένωση... 1 - 0 τον ΠΑΟ Αγρινίου

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας μαζί με τον Α.Ο. Ρηγανά παρέμεινε η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου που κέρδισε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου τον ΠΑΟ Αγρινίου με 1 - 0. "Χρυσός" σκόρερ για την Ένωση ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος με κεφαλιά στο 82ο λεπτό.
Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις γενικά με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά προσεκτικές στην άμυνά τους. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 19΄ σε σουτ του Θωμά Παπαθανάση, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 41΄ από καλή θέση πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Σαμαράς έδιωξε το πλασέ του Λευτέρη Καλοκαίρη στο 45ο λεπτό.
Στο 50ο λεπτό είχαμε πεντάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι, καθώς Μακρής και Βασιλόπουλος συγκρούστηκαν με τους δύο παίκτες να τραυματίζονται και να πηγαίνουν για ράμματα στο νοσοκομείο. Τη θέση κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης στη συνέχεια του αγώνα πήρε ο Πάνος Κατσαβοχρήστος. Στο 66΄ ο Λαμπρακόπουλος έπιασε δυνατό σουτ με το Σαμαρά να διώχνει στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ και στο 75΄ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε σε κοντινό πλασέ από το Σαμαρά. Στο 82΄ ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα απομακρύνθηκε από την περιοχή, όμως έφτασε στο Βέρμπη που από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Κωστής Στεφανόπουλος σκόραρε κάνοντας το 0 - 1. Στο 95΄ ο ΠΑΟ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με το σουτ του Χρήστου Σ. Γκουρνέλου από το ύψος της περιοχής να περνά ελάχιστα άουτ.

Το φιλμ του αγώνα.

Πάσα του Λαμπρακόπουλου στο Λευτέρη Καλοκαίρη που από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από το δοκάρι.
19΄ Μακρινό σουτ του Θωμά Παπαθανάση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
21΄ Γέμισμα του Λαμπρακόπουλου στο Λευτέρη Καλοκαίρη που σκοράρει με κεφαλιά, όμως το γκολ ακυρώνεται με υπόδειξη οφσάιντ.
26΄ Πλάγιο άουτ του Βέρμπη δυνατά μέσα στην περιοχή ο Μπουλιέρης έκανε κεφαλιά προς την εστία την ομάδας του με το Σαμαρά να διώχνει στην αριστερή του γωνία.
41΄ Σέντρα του Μακρή από αριστερά ο Κρανιάς αφήνει τη μπάλα που φτάνει στο Θωμά Παπαθανάση ο οποίος πλασάρει ελάχιστα άουτ.
45΄ Φάουλ του Μπαμπάτσικου πλασέ του Καλοκαίρη ο Σαμαράς διώχνει τη μπάλα.
47΄ Σουτ του Θωμά Παπαθανάση η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
66΄ Ο Λευτέρης Καλοκαίρης πασάρει στο Λαμπρακόπουλο που σουτάρει με το Σαμαρά να διώχνει στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ.
75΄ Πάσα του Αριστόπουλου στο Λαμπρακόπουλο που πλασάρει και διώχνει ο Σαμαράς.
82΄ Γκολ. Μετά από απομάκρυνση από την περιοχή σε κόρνερ για την Ένωση αποδέκτης της μπάλας γίνεται ο Παχής που σεντράρει από δεξιά και ο Στεφανόπουλος με κεφαλιά σκοράρει κάνοντας το 0 - 1.
84΄ Μακρινό σουτ του Λευτέρη Καλοκαίρη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
88΄ Σουτ του Λαμπρακόπουλου από πλάγια αριστερά έδιωξε ο Σαμαράς.
95΄ Μετά από διώξιμο των αμυντικών της Ένωσης η μπάλα φτάνει στο Χρήστο Σ. Γκουρνέλο που από το ύψος της περιοχής σουτάρει ελάχιστα άουτ.

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Σαμαράς, Γκουρνέλος Χ.Σ., Κρανιάς, Μπουλιέρης, Πάτσης, Αυγέρης, Μακρής (55΄ λ.τ. Παπαθανάσης Δ.), Καράτσαλος, Στεφανίδης, Παπαθανάσης Θ., Πριτσούλης (72΄ Φειδάς).

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Άγγελος Πανέτας): Βασιλόπουλος (55΄ λ.τ. Αριστόπουλος), Βέρμπης, Μπαμπάτσικος (96΄ Μπισδούνης), Καλοκαίρης Ν., Στεφανόπουλος, Κυτούγιας, Μπόλης (76΄ Ντελής), Λαμπρακόπουλος, Κατσαβοχρήστος, Καλοκαίρης Ε., Παχής.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.