Τελευταια Νεα

21 Σεπ 2017

Φινάλε μεταγραφών με Σιόλογκα στο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου

Με μια πολύ καλή μεταγραφή ολοκλήρωσε τις κινήσεις του στην τρέχουσα περίοδο ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου. Παίκτης της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι ο 23χρονος small forward Δημήτρης Σιόλογκας. Ο νεαρός παίκτης αποχώρησε από τον Εθνικό με τον οποίο είχε συμφωνήσει το προηγούμενο διάστημα και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Α.Ο.Α. Στο παρελθόν ο Σιόλογκας έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Κολοσσό Ρόδου, Τρίκαλα και Φίλιππο Βέροιας, ενώ έχει συμμετοχές και στις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες. Ταυτόχρονα η ομάδα έκανε γνωστό ότι θα δοθεί δανεικός ο Δημήτρης Στάνκοβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο.Α. αναφέρει:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το Δημήτρη Σιόλογκα. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας που αποτελεί την τελευταία μεταγραφή την τρέχουσα περίοδο είναι 23 χρονών, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στη θέση 3. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Κολοσσό Ρόδου, Τρίκαλα και Φίλιππο Βέροιας, ενώ φέτος είχε συμφωνήσει με τον Εθνικό από όπου αποχώρησε. Υπήρξε ακόμη μέλος των μικρών ηλικιακών Εθνικών ομάδων.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.
– Ο αθλητής μας Δημήτρης Στάνκοβιτς θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.