Τελευταια Νεα

10 Σεπ 2017

Φιλική ήττα για το Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου από τον Απόλλωνα στην Πάτρα

Σε φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ηττήθηκε από τον τοπικό Απόλλωνα με 60 - 50. Η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη είχε την ευκαιρία να δώσει ένα πολύ δυνατό τεστ με ομάδα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ερμή Λαγκαδά το απόγευμα της Τετάρτης στο Αγρίνιο και έδειξε καλά στοιχεία παρά την ήττα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τον Απόλλωνα να διατηρεί μικρό προβάδισμα και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με διαφορά 6 πόντων. Ο Α.Ο.Α. πλησίασε στον 1 μειώνοντας σε 41 - 40, όμως με σερί 7 - 0 οι γηπεδούχοι έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο με διαφορά 8 πόντων. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στην τελική επικράτηση.
Για τον Απόλλωνα δεν αγωνίστηκε ο Βασίλης Κιτσούλης και για τον Α.Ο.Α. ο Νάσος Γκρέκας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Κροάτης shooting guard Γκόραν Βρμπτανς με 14 πόντους και ακολούθησε ο Μάριος Ματαλών με 12. Πρώτος σκόρερ του Α.Ο.Α. ήταν ο Κωνσταντίνος Σταύρου με 13 πόντους και ακολούθησαν ο Γιώργος Μπερερής και ο Δημήτρης Μήτσου με 9.

Δεκάλεπτα: 20 – 15, 31 – 25, 48 – 40, 60 – 50.

Διαιτητές: Παναγιώτου – Δημόπουλος – Κωνσταντινίδου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Παπαδόπουλος): Μπαζίνας Α., Μαστρογιαννόπουλος 2, Ματαλών 12(1), Μπαζίνας Π., Αποστολίδης 3, Κασπίρης 1, Παπαβασιλόπουλος, Βρμπτανς 14(1), Γόντικας 7, Σίνης 8(1), Χείλαρης 7(1), Αναγνωστόπουλος 6.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 2, Μπερερής 9, Στάνκοβιτς, Μουρατίδης 5(1), Σταμούλης, Τάσσος 3, Κυριλής 2, Μήτσου 9(2), Σταύρου 13(1), Κασαμπαλής 7, Ρέντζιος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.