Τελευταια Νεα

5 Σεπ 2017

Φιλική πεντάρα της Εθνικής U19 στο δεύτερο φιλικό με τη Λετονία

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού η Εθνική Ελλάδος U19 κέρδισε με το εμφατικό 5 - 0 την αντίστοιχη της Λετονίας. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη.
Η Λετονία απείλησε πρώτη με το σουτ του Σαβελίεφ να περνά άουτ στο 6ο λεπτό, όμως στη συνέχεια η Εθνική μας πήρε τα "ηνία", δημιούργησε φάσεις και σκόραρε με τον Εμμανουηλίδη στο 32΄ και τον Τριμμάτη στο 35΄. Στα τελευταία λεπτά οι Λετονοί προσπάθησαν να απειλήσουν. χωρίς αποτέλεσμα με το 2 - 0 να παραμένει στο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στην Εθνική μας που έκανε ευκαιρίες και σημείωσε τρία ακόμα τέρματα, δύο με τον Τζοβάρα στο 69΄ και το 72΄ και ένα με τον Κωστανάσιο στο 79΄. Στο τέταρτο τέρμα της Εθνικής μας την ασίστ στον Τζοβάρα την έδωσε ο μέσος του Παναιτωλικού Δημήτρης Νταλακούρας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικόλαος Μακρυπόδης με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντανά και Αντώνιο Γκοτσόπουλο και τέταρτο διαιτητή το Γεώργιο Παπαδόπουλο από το σύνδεσμο Αχαΐας.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Σαβελίεφ πέρασε ελάχιστα άουτ.
11΄ Φάουλ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Τζοβάρα η μπάλα πέρασε άουτ.
13΄ Ο Μάτρεβιτς βγαίνει μακρυά από την εστία του για να απομακρύνει, η μπάλα φτάνει στον Τριμμάτη που κάνει το σουτ με τον Καμπέτση να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει προς την εστία.
16΄ Πάσα του Καμπέτση στον Τζοβάρα που μέσα από την περιοχή σουτάρει, όμως πέφτει και κοντράρει τη μπάλα ο Βέιπς.
20΄ Γέμισμα του Πετράκη ο Τριμμάτης απέναντι στο Μάτρεβιτς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
23΄ Κόρνερ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Πέιου η μπάλα περνάει άουτ.
30΄ Ο Ξενιτίδης κλέβει τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Λετονίας και σουτάρει με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
32΄ Γκολ. Ο Ξενιτίδης πασάρει στον Εμμανουηλίδη που με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.
35΄ Γκολ. Ο Τζοβάρας από αριστερά κάνει ατομική ενέργεια, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει με το Μάτρεβιτς να διώχνει, όμως η μπάλα φτάνει στον Τριμμάτη που από κοντά την σπρώχνει στα δίχτυα για το 2 - 0.
37΄ Σουτ του Ρέγκζα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
45΄ Σουτ του Ζαλντόφσκις η μπάλα πέρασε άουτ.
50΄ Κόρνερ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Μπαξεβάνου η μπάλα έφυγε άουτ.
54΄ Κόρνερ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Μπούση κόντραρε και απομάκρυναν οι αμυντικοί, όμως η μπάλα έφτασε στον Εμμανουηλίδη που σούταρε άουτ.
69΄ Γκολ. Γύρισμα του Καμπέτση ο Τριμμάτης δεν έπιασε καλά το σουτ από κοντά, όμως η μπάλα έφτασε στον Τζοβάρα που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 0.
72΄ Γκολ. Ο Νταλακούρας από δεξιά κάνει το γύρισμα στον Τζοβάρα που με σουτ κάνει το 4 - 0.
79΄ Γκολ. Ο Μίνκεβιτς κάνει λάθος γύρισμα με τον Κωστανάσιο να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με σουτ να κάνει το 5 - 0.
89΄ Φάουλ του Χατζηδίμπα η μπάλα πέρασε άουτ.
94΄ Σουτ του Γιούση η μπάλα έφυγε άουτ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Κίναλης, Γαλούπης (73΄ Παπάζογλου), Μπαξεβάνος (73΄ Ζήσης), Μπούσης (57΄ Δημητρίου), Τζοβάρας (73΄ Γιούσης), Καμπέτσης, Πέιος (57΄ Νταλακούρας), Τριμμάτης, Ξενιτίδης (57΄ Χατζηδίμπας), Εμμανουηλίδης (57΄ Κωστανάσιος), Πετράκης (73΄ Τάμπας).

ΛΕΤΟΝΙΑ (Αλεξάντρ Μπάσοφ): Μάτρεβιτς (76΄ Σόλοχα), Βέιπς (57΄ Μίνκεβιτς), Λιτβίνσκις, Κιπστς (46΄ Σπρούκουλις), Πέλτσις, Πούρινς (46΄ Σαμοΐλοφ), Σολοβέικιτς, Ρέγκζα (57΄ Τσούνταρς), Σαβελίεφ (76΄ Μπάμπρις), Ζαλντόφσκις (57΄ Μπίτε), Τόμπερς.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.