Τελευταια Νεα

11 Σεπ 2017

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Αχελώο απέναντι στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου

Στη διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση απέναντι στην Ακαδημία στο Ευηνοχώρι ο Αχελώος Αγγελοκάστρου. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0 - 0 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση και ο Αχελώος με 4 - 2 στα πέναλτι πήρε τη νίκη και την πρόκριση.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως τα μακρινά σουτ που δοκίμασαν δε βρήκαν στόχο και σε δύο περιπτώσεις Τσιμπούκας και Χόντος δεν πρόλαβαν να βρουν τη μπάλα και να απειλήσουν τον Κωνσταντακόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχελώος προσπάθησε να κάνει φάσεις, χωρίς όμως να νικήσει τον Κωνσταντακόπουλο. Στο 70΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αριστόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι παίκτες της Ακαδημίας πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 80ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το Μιχάλη Μπούτιβα να αντιδρά σωστά διώχνοντας τα σουτ των Δημαρά και Χρήστου Διαμαντόπουλου και να κρατάει το μηδέν. Στο 102΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμη ευκαιρία με το σουτ του Φονταλή να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.
Στη διαδικασία των πέναλτι ο Χόντος νικήθηκε από τον Κωνσταντακόπουλο, ο Γερετσιάν έστειλε τη μπάλα άουτ, ο Μπούτιβας απέκρουσε το πέναλτι του Νίκου Διαμαντόπουλου και ο Ανδρεάκης ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι. 

Η σειρά των πέναλτι.
Αλεξάκης 0 - 1
Διαμαντόπουλος Χ. 1 - 1
Χόντος απέκρουσε ο Κωνσταντακόπουλος
Γερετσιάν Χ. άουτ
Σαγάνας Μ. 1 - 2
Διαμαντόπουλος Ν. απέκρουσε ο Μπούτιβας
Μπούτιβας Α. 1 - 3
Γεωργίου 2 - 3
Ανδρεάκης 2 - 4.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Σπύρος Χαϊδάκης): Κωνσταντακόπουλος, Διαμαντόπουλος Ν., Γερετσιάν Χ., Γεωργίου, Διαμαντόπουλος Χ., Φούντας, Δημαράς (93΄ Χύση), Πανόπουλος (75΄ Φονταλής), Ζωγράφος (57΄ Κωνσταντάρας), Νεμποτάκης, Μακρής (102΄ Τρίβηλος).

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας Γ., Χόντος, Αριστόπουλος, Αλεξάκης, Τσιμπούκας (78΄ Μήλας), Σαγάνας Μ., Θώδης (95΄ Αϋφαντής), Τηλεμάχου (60΄ Μπούτιβας Α.), Καραλής (110΄ Τσιλιπάνος), Ανδρεάκης.

φωτογραφία: evinochori-kalidona.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.