Τελευταια Νεα

5 Σεπ 2017

Σύνδ. Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Αιτ/νίας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας για τη συνεργασία στην διεξαγωγή του σεμιναρίου που διοργάνωσε.
Η ανακοίνωση:
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, και την ΕΠΣΑ για την συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην διεξαγωγή του σεμιναρίου, δείχνοντας προς τιμήν τους, ότι σε τέτοιες προσπάθειες είναι αρωγοί και συμμέτοχοι.
Τον κ. Χρήστο Στούμπο για την εξαιρετική παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης.
Την διοίκηση και το προσωπικό του Emileon Sport Center για την άψογη εξυπηρέτησή τους.
Τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν την
εκδήλωση, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Παπαχρήστο Παναγιώτη, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος κ. Λογαρά Ηλία, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτ/νίας κ. Καψάλη Παναγιώτη και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Θωμά Σπύρου ο οποίος πραγματοποίησε και τις βραβεύσεις.
Τα μέλη και όχι μόνο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τα ΜΜΕ που προέβαλαν και διαφήμισαν την εκδήλωση.
Οι προσδοκίες για την ποιότητα του σεμιναρίου ήταν μεγάλες και αυτές όχι μόνο επαληθεύτηκαν αλλά και ξεπεράστηκαν κατά πολύ, αναδυκνείοντάς το ως ένα εκ των καλυτέρων που έχουν διεξαχθεί Πανελλαδικά Οι ομιλητές με τον άριστο τρόπο που παρουσίασαν το περιεχόμενο το θεμάτων τους, δείχνοντας την μεγάλη και βαθειά γνώση που τους κατατάσσει στους κορυφαίους και την μεταδοτικότητάς τους πραγματικά καθήλωσαν το κοινό.
Έτσι λοιπόν ευχαριστούμε τους ομιλητές για αυτά που μας προσέφεραν.
Τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου της Βουργουνδίας κ. Παπαξάνθη Χαράλαμπο και κ. Παΐζη Χρήστο με τους οποίους υπάρχει η σκέψη και συζητείτε να ξαναβρεθούν μαζί μας. Τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας U19 κ. Γκούμα Ιωάννη και τον Υπεύθυνο των Υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Νταλακούρα Ιωάννη.
Ο Σύνδεσμος Προπονητών για μία ακόμη φορά μέσα από την δράση του στον βαθμό που μπορεί, κάνει το καλύτερο δυνατό για την επιμόρφωση και την εξέλιξη των μελών του. Αυτό θα συνεχισθεί με την διεξαγωγή εσωτερικών σεμιναρίων και μία με δύο φορές τον χρόνο σεμιναρίων μεγαλύτερης εμβέλειας


Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ Θ. ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ                           ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.