Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2017

Ισόπαλοι Ομηρος Νεοχωρίου και Απόλλων Θέρμου


Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο του Νεοχωρίου ο Απόλλων Θέρμου αποσπώντας 1-1 από τον τοπικό Ομηρο.
O Στεργίου στο 35' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Δουλιώτη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Θέρμου. Ο Ομηρος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 42' καθώς κέρδισε πέναλτι με τον Κούντρα να αποκρούει την εκτέλεση του Σεραφίγγου. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Απόλλωνα να προηγείται.
Στο 52' η ομάδα του Θέρμου κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στεργίου με τον Δουλιώτη να αποκρούει. Στο 65' σουτ του Γούργαρη απέκρουσε ο Κούντρας και στο 67' ο Ομηρος έφτασε στην ισοφάριση με σουτ μέσα από την περιοχή του Μπουρλάκη. Στο 75' η σέντρα του Παπανικολάου βρήκε το Μπουρλάκη που πήρε την κεφαλιά με τον Κούντρα να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα και οι αμυντικοί απομάκρυναν. Στο 85' ο Κώης έκανε τη σέντρα ο Κούκος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με την μπάλα να περνάει παράλληλα στην εστία και να καταλήγει άουτ.

Ομηρος Νεοχωρίου (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Κοκώνης, Θεοδωρίδης, Τσώνης, Αλεξόπουλος, Σεραφίγγος, Παπανικολάου (77' Ματσίγκας), Καλύβας, Μούτσα, Μπουρλάκης, Κορομηλάς (59' Γούργαρης)
Απόλλων Θέρμου 1957 (Θανάσης Πρεβέντζας): Κούντρας, Καλλιακμάνης Γ.Δ. (77' Καλλιακμάνης Κ.Δ.), Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Κούκος (88' Χρυσικός Β.), Χρυσικός Κ., Πελεκάνος (80' Χαμηλός), Στεργίου, Καρβελάς


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.