Τελευταια Νεα

24 Σεπ 2017

Απέδρασε με το διπλό από το Λουτρό η Θύελλα

Με γκολ του Ντίνου Ρεπανίδα στο 21ο λεπτό η Θύελλα Παραβόλας κέρδισε με 1 - 0 στο Λουτρό τον Αμβρακικό πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Έτσι η Θύελλα έπιασε στους 3 βαθμούς τον Αμβρακικό που στο πρώτο παιχνίδι είχε πάρει τη νίκη άνευ αγώνα.
Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο παιχνίδι, όμως το σουτ του Γουρούνα στο 18ο λεπτό βρήκε το δοκάρι της εστίας του Πριτσούλη. Τρία λεπτά αργότερα η Θύελλα πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Στασινός δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Ρεπανίδας με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Ο Γουρούνας είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Πριτσούλη να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε ο αριστερός χαφ του Αμβρακικού στο 27ο λεπτό και το 0 - 1 παρέμεινε στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλά τους χώρους και βρήκαν ευκαιρίες στην κόντρα, χωρίς να πετύχουν όμως δεύτερο τέρμα. Στο 62΄ ο Στασινός απέκρουσε το σουτ του Αυγέρη και στο 65΄ ο Ρόκος από κοντά δε μπόρεσε να απειλήσει. Στο 78΄ ο Ρεπανίδας βγήκε απέναντι στο Στασινό, όμως στο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε άουτ και στο 87΄ ο Λευτέρης Σταμάτης βγήκε απέναντι στο Στασινό, πέρασε τον τερματοφύλακα του Αμβρακικού, όμως ο Στασινός πρόλαβε και γύρισε διώχνοντας τη μπάλα στο πλασέ του επιθετικού της Θύελλας. 

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Θανάσης Ζαρζάνης): Στασινός, Μπέκος (64΄ Τσιλίκης Α.), Ζίγκηρης, Φονιάς (88΄ λ.τ. Καραούλης), Παπανίκος, Νίκας, Ρόκος, Σαπλαούρας Δ. (46΄ Σαπλαούρας Κ.), Σπανός, Θώδης, Γουρούνας.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Ανδρέας Κονδύλης): Πριτσούλης, Χονδρογιάννης, Σταμάτης Α., Βασιλείου, Ταμπάκης, Κόκκαλης, Ρεπανίδας, Ράπτης, Σταμάτης Ε. (89΄ Αλ Γιουσέφ), Αυγέρης (91΄ Κονδύλης), Μπλέτσας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.