Τελευταια Νεα

24 Σεπ 2017

Μοιράστηκαν βαθμούς...τις εντυπώσεις ο Τρίκαρδος

Τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει μια σπουδαία νίκη στην επανεμφάνισή του στην Α΄ Κατηγορία έχασε ο Τρίκαρδος που αναδείχτηκε ισόπαλος με 1 - 1 με την Α.Ε. Μεσολογγίου στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Νεοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου έχασε απίστευτες ευκαιρίες και τελικά πήρε μόνο ένα βαθμό, ενώ για την Α.Ε.Μ. αποδείχτηκε σημαντική η απώλεια του Λίτσου που αποχώρησε τραυματίας στο ημίωρο του αγώνα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμένο τετ α τετ για τον Τρίκαρδο με το Μπαλαμπάνη στο 4ο λεπτό. Στο 15΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αγγέλη, ενώ στη συνέχεια του ημιχρόνου μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 42΄ ο Τρίκαρδος έφτασε στο γκολ με τους Μπαλαμπάνη και Σαμψώνα να συνδυάζονται, τον πρώτο να μπαίνει στην περιοχή και να γυρίζει τη μπάλα στον Κώστα Βαλτογιάννη που από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα.
Το πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε ολοκληρωτικά στον Τρίκαρδο που έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 49΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με σουτ του Κώστα Βαλτογιάννη, στο 53΄ η κεφαλιά του Ψηλού πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 57΄ ο Ζέρβας πιεζόμενος από Αγγέλη και Κουκουρδέλη πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 60΄ ο Τρίκαρδος είχε δεύτερο δοκάρι με σουτ του Σεραφίγγου, ένα λεπτό αργότερα το σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 63΄ ο Κάκκος πρόλαβε και έδιωξε σε τετ α τετ του Σεραφίγγου και στο 68΄ νέο σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων πέρασε ελάχιστα άουτ. Η τελευταία ευκαιρία του Τρίκαρδου σε αυτό το διάστημα ήρθε στο 70΄ με το Ζέρβα να νικά σε τετ α τετ τον Αγγέλη. Στο 72΄ ήρθε η ισοφάριση για την Α.Ε.Μ. με το Θανάση Καβαλλάρη να κάνει τη σέντρα και το Βαγγέλη Βασιλάρη να σκοράρει με κεφαλιά. Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των φιλοξενούμενων που στο 80΄ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Μπαλαούρας πήρε την κεφαλιά με τον Αγγέλη να διώχνει πάνω στη γραμμή. Στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα ο Καρράς έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και το 1 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος): Γκασούκας, Καβαλιέρης (72΄ λ.τ. Κράνης), Μπαλαμπάνης, Τσιλιπάνος, Ψηλός, Σαμψώνας, Κουκουρδέλης (70΄ Μπαρμπαρούσης), Φραγκούλης (85΄ λ.τ. Γατσώρης), Σεραφίγγος, Αγγέλης, Βαλτογιάννης Κ. (80΄ Καταπώδης

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος Χ., Χαλαζιάς (Κάκκος Γ.), Λίτσος (30΄ λ.τ. Καρράς), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (89΄ Βασιλείου), Ντζιμάνης, Καβαλλάρης Α., Βασιλάρης, Κοντοπάνος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.