Τελευταια Νεα

5 Σεπ 2017

Σε ρυθμούς κυπέλλου η ΑΕΜ

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ξεκίνησε η προετοιμασία την Δεύτερα το απόγευμα για την ΑΕΜ και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τον θεσμό του κυπέλλου την Κυριακή στις 4:30 μ.μ στη Ναύπακτο με την ομάδα του Αστέρα.
Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης βλέπει με ικανοποίηση καθημερινά όσοι παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα να τα ξεπερνούν και να λαμβάνουν κανονικά μέρος στις προπόνησης, γεμίζοντας το οπλοστάσιο της ομάδας για το ντέρμπι κόντρα στον Ναυπακτιακό, αλλά και το Super Cup.
Βασιλάρης, Καρράς, Διαμαντόπουλος έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ενώ και ο Καβαλλάρης σήμερα - αύριο αναμένεται να μπει και αυτός κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων.
Άτυχος στάθηκε στο φιλικό του Σαββάτου ο νεαρός υψηλόσωμος αμυντικός Γιώργος Βασιλείου καθώς προς το τέλος σε μια φάση πάτησε πάνω σε πόδι αντιπάλου με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του, το οποίο έχει πρηστεί και αναμένεται να μείνει για ένα διάστημα εκτός προπονήσεων.
Πολύ κοντά σε μια σουπερ μεταγραφική κίνηση είναι τις τελευταίες ώρες η ομάδα του Μεσολογγίου, με τις δυο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα απλά το θέμα κολλάει αυτή την ώρα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του πολύπειρου ποδοσφαιριστή κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, πιθανότατα και εντός ημέρας.
Τα έργα καλλωπισμού συνεχίζονται στο ΔΑΚ Μεσολογγίου με την διοίκηση της ομάδας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Ι.Π Μεσολογγίου και τον πρόεδρο κ. Μπουσμπουρέλη να βρίσκονται καθημερινά σε διαρκείς επαφές για την επίλυση όποιων προβλημάτων.
Ήδη όποιος βρεθεί αυτές τις ημέρες στο ΔΑΚ θα παρατηρήσει   την αλλαγή που επήλθε μετά το καθάρισμα και βάψιμο που έγινε στην κερκίδα του γηπέδου, με το Πνευματικό Κέντρο να παραχωρεί τα χρώματα και την ΑΕΜ να αναλαμβάνει τον χρωματισμό της.
Τώρα το μόνο που απομένει όσον αφορά την κερκίδα είναι να βρεθεί μια λύση και στο θέμα που ταλανίζει τόσα χρόνια το γήπεδο και έχει να κάνει με την στέγαση όσων θέλουν να βρεθούν στο ΔΑΚ για να καλύψουν κάποιον αγώνα (δημοσιογράφοι – τηλεοπτικά συνεργεία) το οποίο δεν μπορεί να γίνει σήμερα όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν.
Κλειστός λόγω εργασιών θα παραμείνει για τις επόμενες 40 ημέρες περίπου ο κυρίως αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου με την εταιρία που έχει αναλάβει την συντήρηση του να έχει προβεί σε ψεκασμό και εν συνεχεία θα γίνει εκτεταμένη επανασπορά.
Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι τις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Μεσολογγίου θα μετακομίσει στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, με την εταιρία αλλά και τους άλλους εμπλεκόμενους να έχουν δεσμευτεί προς τον σύλλογο του Μεσολογγίου ότι το γήπεδο θα παραδοθεί προς χρήση στην ομάδα για το εντός έδρας παιχνίδι για την 6η αγωνιστική κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου.
http://aitosports.gr




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.