Τελευταια Νεα

15 Σεπ 2017

Τραγική η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου Καινουργίου


"Γεφύρι της Αρτας" ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Καινουργίου. "Κάθε χρόνο" ανακατασκευή και κάθε χρόνο καταστροφή. Οπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο   από το kainourgiopress ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε άσχημη κατάσταση λίγους μήνες μετά την ανακατασκευή του.
Οι πολίτες πληρώνουν κάθε χρόνο τις ανακατασκευές των αγωνιστικών χώρων και ίσως θα έπρεπε η δημοτική αρχή να εξετάσει την περίπτωση τοποθέτησης πλαστικού τάπητα ώστε να δοθεί μόνιμη λύση (π.χ. γήπεδο Αγγελοκάστρου).
Οι εθελοντές του Καινουργίου και οι άνθρωποι της Δόξας δίνουν καθημερινή μάχη για να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν είναι επιστήμονες και δεν πρέπει να τους αποδοθούν ευθύνες. 
Ευθύνες ας αναζητηθούν στους υπεύθυνους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του kainourgiopress:

Δυστυχώς άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από το Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου και συγκεκριμένα από τον πρόσφατα ανακατασκευασμένο χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου.
Ο κόπος όλων όσων ασχολήθηκαν και ειδικά των εθελοντών που δίνουν καθημερινά "μάχη" για να κρατήσουν ζωντανό αυτό στο στολίδι πήγε στράφι αφού πριν λίγες ημέρες μύκητας έπληξε μεγάλο μέρος του πρασίνου και το κατέστρεψε σχεδόν ακαριαία.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ο χλοοτάπητας ήταν σε άριστη κατάσταση ,όμως οι σημερινές εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και προκαλούν στεναχώρια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου που συναντήσαμε σήμερα στο γήπεδο,σύμφωνα με γεωπόνους που πήγαν για αυτοψία στο Καινούργιο.τον χλοοτάπητα τον έπληξε απρόσμενα μύκητας που  έδρασε πολύ γρήγορα.










« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.