Τελευταια Νεα

23 Σεπ 2017

Ανατροπή και νίκη στο φινάλε για τον Απόλλωνα Θέρμου... 2 - 1 την Αναγέννηση στο Μεσολόγγι

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη ο Απόλλων Θέρμου 1957 στο Μεσολόγγι επί της Αναγέννησης. Η ομάδα του Θανάση Πρεβέντζα έμεινε πίσω στο σκορ στο 42ο λεπτό, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε και με γκολ του Καρβελά στο 94ο λεπτό πήρε τη νίκη με σκορ 2 - 1.
Η Αναγέννηση προηγήθηκε στο 42ο λεπτό με κοντινή προβολή του Ψαθά μετά από ασθενή επέμβαση του Κούντρα σε φάουλ του Καρβέλη. Στο 60΄ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με σουτ του Χρυσικού έξω από την περιοχή και στο 94΄ ο Καρβελάς από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στον Απόλλωνα.

Το φιλμ του αγώνα.

10΄ Σουτ από πλάγια θέση του Καρβελά άουτ.
11΄ Μπαλιά για την ομάδα του Θέρμου στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ψηλοκρεμαστό σουτ Πελεκάνου στα δίχτυα, με τον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ από το δεύτερο βοηθό, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.
12΄ Κόρνερ για τους γηπεδούχους, ψαλιδάκι του Κατσαβού με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
36΄ Διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, γύρισμα του Καρβελά στην περιοχή και σουτ του Πελεκάνου με τον Κοκώρη να αποκρούει ενστικτωδώς τη μπάλα, νέο σουτ του Στεργίου θα περάσει ελάχιστα άουτ.
42΄ Γκολ. Μακρινή εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και πλάγια του Καρβέλη, ασταθής απόκρουση του Κούντρα, προβολή Ψαθά και 1-0.
52΄ Γέμισμα για τους γηπεδούχους με αποδέκτη τον Κατσαβό, αυτός θα βρει τον Καλύβα, από πλάγια θέση σουτ του τελευταίου με προβολή αμυντικός θα απομακρύνει σε κόρνερ.
53΄ Γρήγορη αντεπίθεση για το Θέρμο με το Ρόκκο να κάνει το σουτ, θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Κοκώρης.
60΄ Γκολ. Σουτ έξω από την περιοχή του Χρυσικού με τη μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του τέρματος και 1-1.
68΄ Εκτέλεση φάουλ του Γιαννοκώστα με τη μπάλα να περνάει άουτ.
70΄ Αντεπίθεση με αριθμητική υπεροχή για την Αναγέννηση με τον Καλύβα να παίρνει την προσπάθεια μονός του (ενώ θα μπορούσε να πασάρει διπλά στο αμαρκάριστο Ρισβά), θα ανακοπεί από τον αμυντικό.
74΄ Μια ακόμα εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο για τον Απόλλωνα Θέρμου, με το Στεργίου να στέλνει και αυτός τη μπάλα άουτ.
94΄ Γκολ. Επίθεση από αριστερά για το Θέρμο, με τον Καρβελά να ελίσσεται και με σουτ από πλάγια θέση να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μάκης Κουρνέτας): Κοκώρης, Φλωρόπουλος (76΄ Ναούμης), Σούφρας, Παναγιωτόπουλος, Καρβέλης, Παπαδάτος, Καλύβας (92΄ Σούλα), Μπαλαμπάνης (87΄ Σαμαράς), Κατσαβός (69΄ Ρισβάς), Ψαθάς, Φούντας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Θανάσης Πρεβέντζας): Κούντρας, Καλλιακμάνης Δ., Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Κούκος (64΄ Λάμπος), Χρυσικός Κ., Πελεκάνος (85΄ Καλλιακμάνης Δ.), Στεργίου, Καρβελάς.

πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.