Τελευταια Νεα

12 Σεπ 2017

Πρώτη συγκέντρωση για τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές με 1' σιγή στην μνήμη του Νικόλαου Λύτρα

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε  η παρθενική για τη νέα ποδοσφαιρική  χρονιά εκπαιδευτική συγκέντρωση των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Βασίλης Νικολέτας και οι συνεργάτες του κ.κ. Παναγιώτης Καψάλης και Γιώργος Κωνσταντίνου καλωσόρισαν τους διαιτητές και παρατηρητές, ευχήθηκαν καλή και παραγωγική χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες, τονίζοντας παράλληλα ότι η περυσινή ιδιαίτερα επιτυχημένη για τη διαιτησία χρονιά πρέπει να αποτελέσει ορόσημο και για τις επόμενες.
Μέσα σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη για όλους στιγμή ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε στην απώλεια του αείμνηστου Νικόλαου Λύτρα, ο οποίος το απόγευμα της 10ης Αυγούστου 2017 "έφυγε" από κοντά μας, καλώντας το Σώμα σε 1' σιγή στην μνήμη του.
Το σίγουρο είναι ότι για όλους τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές ο "δάσκαλος" Νίκος Λύτρας θα ζει στις Δευτεριάτικες και άλλες ημερίδες και συγκεντρώσεις αλλά και όταν θα δίνουν τη μάχη στους αγωνιστικούς χώρους.
Εν συνεχεία η Επιτροπή Διαιτησίας παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Φύλλο Αγώνα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις νέες τροποποιήσεις και παράλληλα δόθηκαν και κάποιες γενικές οδηγίες για την νέα χρονιά.
Τα κωλύματα θα πρέπει να στέλνονται στην Επιτροπή Διαιτησίας το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης με τους εξής δύο τρόπους:

-email: edepsaitol@yahoo.gr
- με SMS στα κινητά της Επιτροπής Διαιτησίας.

Οι προπονήσεις υπό την επίβλεψη του κ. Κωνσταντίνου ξεκινούν στο Αγρίνιο την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 19:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου, ενώ στο Μεσολόγγι Θα γίνονται δύο Τετάρτες τον μήνα στις 19:00 στο βοηθητικό του ΔΑΚ Μεσολογγίου αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα.
Για την προσεχή Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:00 έχει προγραμματιστεί ο αγιασμός για την νέα χρονιά στα γραφεία του Συνδέσμου (Εθνικής Αντιστάσεως 5 Αγρινίο, 4ος όροφος), ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν οι συμπληρωματικές γραπτές εξετάσεις στον κανονισμό για όσους είναι σε εκκρεμότητα.
Επίσης, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνουν και τα συμπληρωματικά τεστ φυσικής κατάστασης για όσους δεν έτρεξαν στο σεμινάριο του Θέρμου.
Τέλος, παρουσιάστηκε το επίσημο και ολοκαίνουργιο σήμα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ενώ προανναγγέλθηκε και η επερχόμενη λειτουργία του επίσημου blog του συνδέσμου που σύντομα θα βρίσκεται στο διαδικτυακό αέρα.

φωτογραφία: Βασίλειος Λιόνας
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.