Τελευταια Νεα

8 Αυγ 2017

Απάντηση από την ιστοσελίδα kalyvia.gr στην ανακοίνωση της απερχόμενης διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Στην ανακοίνωση της απερχόμενης διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων απάντησε ο διαχειριστής της ιστοσελίδας kalyvia.gr Γιώργος Πανταζόπουλος. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας κάνει λόγο για προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής του και για προσπάθεια της πρώην διοίκησης της ομάδας να " βγει στον αφρό".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια επιβεβλημένη απάντηση σε ανακοίνωση του πρώην Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Με μια εκ των υστέρων κακοήθη και άνευ προηγουμένου ανακοίνωση, τα μέλη που αποτέλεσαν τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων, την τελευταία διετία  υπό την προεδρία του Γεράσιμου Ε. Μπελεβώνη, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων αναφορών, λεξιλόγιο υποτιμητικό και συκοφαντικό, επιτίθενται προσωπικά κατά του διαχειριστή της τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας kalyvia.gr
Μετά την τέλεση του ¨εγκλήματος¨ δηλαδή την μη κάθοδο της ομάδας σε πρωτάθλημα (Α΄ ή Β΄ Κατηγορίας) που διοργανώνει η ΕΠΣΑ και συνέβη για πρώτη φορά στα 46 χρόνια της ιστορίας της  ομάδας και κατά την περίοδο της θητείας της, οι πρώην διοικούντες αποφάσισαν ότι για όλα αυτά μεγάλη ευθύνη φέρει ο υπογράφων.
Και με μια ανυπόγραφη επιστολή προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, που γράφτηκε σε κάποιο γραφείο ¨υψηλού προσώπου¨, επιχειρείται να σπιλωθεί η τιμή και η υπόληψη μου, διότι όπως έκριναν κάποιοι ¨εγκέφαλοι¨ για όλα τα κακά και άσχημα που συνέβησαν στον ΠΑΟΚ Καλυβίων, υπεύθυνη είναι η υποτιθέμενη κριτική που ασκήθηκε από το kalyvia.gr
Με ψεύδη και ανακρίβειες μέσα από μια κατάπτυστη ανακοίνωση η απελθούσα διοίκηση προσπαθεί να ¨βγει στον αφρό¨, δίχως κανείς να απολογείται, γιατί άφησαν όλους τους προηγούμενους μήνες την ομάδα ¨απροστάτευτη¨ και γιατί δεν ανέλαβαν ευθέως και από την πρώτη στιγμή, προς τους φιλάθλους της ομάδας και όλους τους συγχωριανούς, την βαρύτατη προσωπική ευθύνη για τη διάλυση της ομάδας και την ¨αποψίλωση¨ του έμψυχου δυναμικού της (προπονητής, παίκτες) λίγο πριν εκπνεύσουν οι ημερομηνίες δήλωσης της ομάδας στο πρωτάθλημα;
Ήταν μόνο το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν υποστηρικτές για να συμβάλλουν οικονομικά, ή ακόμη ότι δεν υπήρχαν ντόπιοι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα, μήπως ¨έφταιγε¨ το kalyvia.gr, ή μήπως μπήκαν άλλες ¨προτεραιότητες¨;
Επί 5 χρόνια ανελλιπώς το kalyvia.gr καλύπτει όλες τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ομάδα του χωριού μας, και κανείς μέχρι σήμερα δεν το έχει κατηγορήσει ότι μεροληπτεί υπέρ διοικήσεων ή προσώπων.
Επί 5 χρόνια το kalyvia.gr με αντικειμενικό τρόπο προβάλλει την ομάδα σε όλο το νομό και πανελλαδικά, χωρίς κανείς να έχει ψέξει  ή διαμαρτυρηθεί από φιλάθλους ή από το εκάστοτε Δ.Σ. της ομάδας, για τον τρόπο γραφής ή προβολής της ομάδας.
Ποτέ δεν μας ζητήθηκε η γνώμη μας ή η άποψή μας για τα θέματα της ομάδας, ούτε να έχουμε κάποιο χρήσιμο ¨ρόλο¨ στα της διοίκησης. Ίσα ίσα φτάσαμε στο σημείο να παρακαλούμε για να μας στείλουν ανακοινώσεις του σωματείου, που κατά περίεργο τρόπο, έφθαναν… νωρίτερα σε άλλα ιστολόγια.
Ο υπογράφων μπορεί να μην έχει ¨υψηλή¨ καρέκλα, έχει καταφέρει όμως με αξιοπρέπεια όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρει στον τοπικό αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο.
- Θητεία το 2006-2007 σαν εκπρόσωπος Τύπου στην Α.Ε. Μεσολογγίου και διοργάνωση μεγάλης Γιορτής για τα 75 χρόνια του συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην Νομαρχίας.
- Πρωτοστάτης στην συνεργασία  των Ακαδημιών Α.Ε.Μ. και  Arsenal Soccer Schools.
- Συνεργασία  επί 5 χρόνια με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για την διοργάνωση της Ετήσιας Γιορτής Ποδοσφαίρου, την οποία το 2016 σαν κεντρικός παρουσιαστής είχα την τιμή να κάνω την παρουσίαση της εκδήλωσης, ενώπιων ολόκληρης της αθλητικής οικογένειας και της ομάδας του Παναιτωλικού, στο Emileon.
- Παρουσίαση το 2011 της Εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΟΚ Καλυβίων.
- Προσφορά αρχειακού φωτογραφικού υλικού για το Ημερολόγιο 2017 του ΠΑΟΚ Καλυβίων.
- Ενεργή συμμετοχή στην διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου (1998-2014).
- Ραδιοφωνικός παραγωγός σε ειδησεογραφικές εκπομπές (Ράδιο Ευρυτανία, Ρ/Σ Ι.Π. Μεσολογγίου) ανταποκριτής σε τοπικές εφημερίδες της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας, ανταποκριτής για 3 χρόνια στην αθηναϊκή εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Κάποιοι δεν δέχονται την όποια καλόπιστη κριτική που τους ασκείται, άλλωστε το ¨έργο¨ το έχουν ξαναπαίξει, όταν πριν λίγα χρόνια κατηγορούσαν δημοσιογράφους και τοπικά μέσα ενημέρωσης και τους έβαζαν στο περιθώριο…
Ο καθένας κρίνεται για τα λεγόμενα και τις πράξεις του ειδικά όταν  επικοινωνεί και εκφράζεται με δημόσιο λόγο και ο υπογράφων έχει αποδείξει ότι εδώ και πέντε χρόνια, προσπαθεί καθημερινά να ενημερώνει υπεύθυνα, με έγκυρο και σοβαρό λόγο, τους κατοίκους του χωριού μας, τους απανταχού Καλυβιώτες και το κοινό της Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας ταυτόχρονα τα άρθρα και οι ειδήσεις που ανεβάζει στο διαδίκτυο να διαβάζονται από εκατοντάδες συμπολίτες μας.
Η δημόσια διαπόμπευση στο χωριό και στα τοπικά ΜΜΕ, μιας τοπικής ιστοσελίδας (kalyvia.gr) αποτελεί αρνητικό δείγμα γραφής για κάποιους που διοίκησαν τον ΠΑΟΚ Καλυβίων ενώ ταυτόχρονα κατέχουν διοικητικά αξιώματα και ¨πρεσβεύουν¨ την αθλητική ιδέα σε μεγάλο σύλλογο της περιοχής, να προσπαθούν να μετατοπίσουν το βάρος των τεράστιων ευθυνών τους σε άλλους…
Ας πουν δημόσια στους συγχωριανούς και στους φιλάθλους για ποιους πραγματικούς λόγους δεν θα αγωνιστεί φέτος ο ιστορικός ΠΑΟΚ Καλυβίων στο πρωτάθλημα και γιατί οδηγήθηκε σε διάλυση η ομάδα…

Γιώργος Πανταζόπουλος

Διαχειριστής ιστοσελίδας kalyvia.gr

Υ.Σ. Ενημερώνω ότι και Κάρτα Διαρκείας είχαμε προμηθευτεί τα προηγούμενα δυο χρόνια,  από τις ελάχιστες που πουλήθηκαν στο κοινό.

Σας επισυνάπτω σημερινή φωτογραφία από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καλυβίων (07/08/2017)
Επιφυλάσσομαι ταυτόχρονα δια την άσκηση κάθε νόμιμου νομικού δικαιώματος, προς τους συγγραφείς της ανακοίνωσης με την υπογραφή «πρώην Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Καλυβίων 2016-2018, εάν δεν κατέβουν άμεσα οι αφίσες με την ανακοίνωση από δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στα Καλύβια Αγρινίου και επίσης εάν δεν υπάρξει διορθωτική ανακοίνωση προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που θα με αποκαθιστά προσωπικά καθώς και την ιστοσελίδα kalyvia.gr.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. ο καθενας στον τοπο του δινει καθημερινα εξετασεις κρινεται και παιρνει την αναλογη θεση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.