Τελευταια Νεα

8 Αυγ 2017

Πρώτη προπόνηση για τον Ηρακλή Αστακού

Τη Δευτέρα 7/8 παρουσία όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ηρακλή Αστακού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Αναλυτικά:

Με τις ευχές όλων μας για υγεία και επίτευξη των στόχων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 07/08/2017, παρουσία ολόκληρης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ, αγιασμός και ομιλίες από τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τον προπονητή. Αφού μοιράστηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους, άρχισε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017–2018.
Επίσης, ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν τα αποδυτήρια στο γήπεδο του Αστακού και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ  και των φιλοξενούμενων ομάδων. Ένα αίτημα πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού και της Δημοτικής Αρχής. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Βασίλη Μουρκούση, τον κ. Βασίλη Καρακώστα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης MODA CASA στο Αγρίνιο, για την ευγενική του προσφορά στα πλακάκια και όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.