Τελευταια Νεα

6 Αυγ 2017

Φιλική νίκη επί της Κέρκυρας

Με 1 - 0 κέρδισε ο Παναιτωλικός την Κέρκυρα στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Αγρίνιο. Καλή η εικόνα της ομάδας του Μάκη Χάβου μεσοεπιθετικά στο πρώτο ημίχρονο με τους Ντίας και Ρότσα να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρόσα ήταν αρκετά δραστήριος, όμως μετά από το 70ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε αρκετά και δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα χάθηκε στο 18΄ με το Γιαννακόπουλο να διώχνει το σουτ του Ρότσα και τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μοράρ έφυγε πάνω από το δοκάρι. Στο 25ο λεπτό ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με το Ρότσα να πασάρει στο Μάζουρεκ που έκανε το γύρισμα στο Ντίας ο οποίος προσποιήθηκε και σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 31΄ η Κέρκυρα προσπάθησε να απειλήσει, όμως η κεφαλιά του Τουράμ μετά τη σέντρα του Επστάιν κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στην τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου ο Γιαννακόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Ρότσα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο το σουτ του Ρόσα στο 57΄ που πέρασε άουτ και το σουτ του ίδιου παίκτη που έδιωξε ο Γιαννακόπουλος στο 67΄ ήταν οι φάσεις που δημιουργήθηκαν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσενάμο (61΄ Κυριακίδης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μύγας (59΄ Μαρινάκης), Ρότσα (59΄ Τσοκάνης), Μπεχαράνο (46΄ Πάουλο), Μάζουρεκ (65΄ Γιαννιώτης), Λόπες (79΄ Νταλακούρας), Ντίας (70΄ Βασιλούδης), Κλέσιο (70΄ Σελεμανί), Μοράρ (46΄ Ρόσα).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης (70΄ Γρομητσάρης), Τουράμ (70΄ Ντουαλά), Ζορμπάς (70΄ Μίσκου), Σπίνουλας (70΄ Σοϊλέδης), Κοντός (46΄ Μπαλάφας), Σιόντης (70΄ Αναστασίου), Ιωάννου, Επστάιν (70΄ Νούνιες), Ντιόγκο Κέβιν (66΄ Βάργκας), Ντιόγκο Ζορντάο (70΄ Γκόμεζ).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.