Τελευταια Νεα

16 Αυγ 2017

Ο Γιάννης Ντζιβανάκης νέος τεχνικός στον Αστέρα Μεσολογγίου

Νέος τεχνικός στον Αστέρα Μεσολογγίου είναι ο Γιάννης Ντζιβανάκης όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Η ανακοίνωση:
Ο Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον διπλωματούχο προπονητή Γιάννη Ντζιβανάκη.
Ο Γιάννης Ντζιβανάκης είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και κατέχει δίπλωμα ειδικού εργομετρίας και αθλητικής ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστρικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης κάτοχος  Διπλώματος Προπονητή ποδοσφαίρου Uefa B και Uefa C. Έχει διατελέσει προπονητής στην Α.Ε.Μ. την αγωνιστική περίοδο 2013-14 στην Γ' Εθνική κατηγορία, καθώς και την περίοδο 2014-2015 στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Από το 2012 έως το 2016, εργαζόταν ως υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Α.Ε.Μ., ενώ είχε αναλάβει και την ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου κατά τη διάρκεια του β' γύρου του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος τη χρονιά 2015-2016.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του τον τελευταίο χρόνο στην Αυστραλία, εργάστηκε στην πρώτη ομάδα της Σίδνεϊ Ολύμπικ με αναλύσεις βίντεο και σκάουτινγκ, καθώς και ως προπονητής στην ομογενειακή κυπρική ομάδα Stanmore Hawks. 
Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Αστέρα Μεσολογγίου


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.