Τελευταια Νεα

26 Αυγ 2017

Πρεμιέρα με ισοπαλία στο Αγρίνιο

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς ο Παναιτωλικός αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο με σκορ 2 - 2. Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Χάβου να μένει δύο φορές πίσω στο σκορ και να ισοφαρίζει με Χαντάκια και Μοράρ. Πλήγμα λίγο πριν το φινάλε με τον τραυματισμό του Μοράρ που μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. 
Σε ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος προηγήθηκε με κεφαλιά του Ντιγκινί στο 33΄ σε μία φάση που ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για φάουλ πάνω στο Ροντρίγκες στο ξεκίνημά της. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 67΄ με κεφαλιά του Χαντάκια μετά από κόρνερ του Ρόσα και άστοχη έξοδο του Μίρκοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα ο Νταουντά με όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 1 - 2, όμως στο 79΄ μετά από ωραία ενέργεια ο Κλέσιο πάσαρε στο Μαρκόφσκι που έστρωσε στο Μοράρ που με πλασέ έκανε το 2 - 2.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Ούμπιδες κεφαλιά του Ντιγκινί η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
33΄ Γκολ. Σέντρα του Ούμπιδες από δεξιά κεφαλιά του Ντιγκινί στα δίχτυα. Στο ξεκίνημα της φάσης ο Παναιτωλικός διαμαρτύρεται για φάουλ πάνω στο Ροντρίγκες.
45+3΄ Φάουλ του Μάζουρεκ η μπάλα πέρασε από όλους τους παίκτες και απέκρουσε ο Μίρκοβιτς.
67΄ Φάουλ του Ρότσα έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί.
67΄ Γκολ. Ο Χαντάκιας με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ρόσα έκανε το 1 - 1.
69΄ Γκολ. Μακρινό σουτ του Νταουντά στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη 1 - 2.
74΄ Σέντρα του Ρότσα κεφαλιά του Ροντρίγκες η μπάλα άουτ.
79΄ Γκολ. Ο Κλέσιο πασάρει στο Μαρκόφσκι που στρώνει στο Μοράρ και αυτός σουτάρει για το 2 - 2.
84΄ Σουτ του Κλέσιο απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μίρκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μαρινάκης (87΄ Βασιλούδης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μπεχαράνο, Λόπες, Μάζουρεκ (56΄ Κλέσιο), Ντίας (76΄ Μοράρ), Ρόσα, Μαρκόφσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ούμπιδες, Μανούσος, Ντιγκινί (66΄ Βασιλακάκης), Μαντσον, Μπουσούλατζιτς (66΄ Ρισβάνης), Κιβρακίδης, Γιαννούλης (76΄ Μενσά), Ντουαντά.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.