Τελευταια Νεα

8 Αυγ 2017

Βαλάντης Ζώης: Να βάλουμε τις βάσεις για ένα ανταγωνιστικό σύνολο

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του Αχελώου Αγγελοκάστρου έκανε στο olatagoal.gr ο Βαλάντης Ζώης. Ο νεαρός τεχνικός ευχαρίστησε το Δήμο Μπέτσικα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και ευχήθηκε να υπάρχει ένα καλό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλάντη Ζώη:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Αχελώου Αγγελοκάστρου Δήμο Μπέτσικα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Θεωρώ ότι υπήρχε ταύτιση απόψεων ως προς τους στόχους και το σχεδιασμό της ομάδας και ήρθε εύκολα η απόφαση να αναλάβω να καθοδηγήσω τον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Πρωταρχικός στόχος είναι η άνετη παραμονή και στη συνέχεια να μπορέσουμε να κοιτάξουμε ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Ταυτόχρονα θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και επιθυμούμε να μπουν οι βάσεις μιας ομάδας που θα έχει έναν αρκετά ανταγωνιστικό βασικό κορμό όχι μόνο για αυτή τη χρονιά αλλά και για τις επόμενες. Τις προσεχείς ημέρες "σηκώνουμε μανίκια" και ξεκινάμε για να παρουσιαστούμε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών μας. 
Θέλω επίσης να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλό ξεκίνημα στην προετοιμασία τους με υγεία πάνω απ' όλα και να παρουσιάσουμε τη νέα χρονιά ένα καλό πρωτάθλημα που θα μπορέσει να προσελκύσει το φίλαθλο κόσμο του Νομού μας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.