Τελευταια Νεα

29 Αυγ 2017

Μίχαελ Σκίμπε: Πολλά τα προβλήματα αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες

H Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τις αντίστοιχες των Εσθονίας (31/8, 21:45) και Βελγίου (3/9, 21:45) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, ξεκαθάρισε ότι τον απασχολεί μόνο το πρώτο ματς και μετά θ' ασχοληθεί με το δεύτερο.
"Η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο. Κοιτάζουμε μόνο την Εσθονία, έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε. Το κενό σε δεξί αμυντικό άκρο (Σιώπης, Μανιάτης, Σταφυλίδης και Ρέτσος) κι επίθεση (Διαμαντάκος, Βέλλιος) θα καλυφθεί εκ των έσω. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το ματς το Βέλγιο", τόνισε ο Μίχαελ Σκίμπε για τις απουσίες των Τοροσίδη, Κουρμπέλη, Παπασταθόπουλου, Μήτρογλου και Καπίνο.
Από την πλευρά του, ο Έλληνας διεθνής μέσος, Αλέξανδρος Τζιόλης, συμφώνησε με τα λεγόμενα του προπονητή του και στάθηκε στην ομοιογένεια της Εθνικής.
"Κοιτάζουμε ένα-ένα τα ματς. Δεν υπάρχει κανένα Βέλγιο αυτή την ώρα στο μυαλό μας. Ο Σκίμπε έχει φτιάξει μια ομάδα με ομοιογένεια κι αυτό φαίνεται από τις κλήσεις", υποστήριξε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
http://www.sport24.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.