Τελευταια Νεα

29 Αυγ 2017

Ξεκίνησε προετοιμασία η ΑΛΦΑ 93

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Αυγούστου η ΑΛΦΑ 93, στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την περίοδο 2017-2018 υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Χρήστου Σταυρόπουλου. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε επίσης ο υπεύθυνος των ακαδημιών Ντίνος Καραπιπέρης, αλλά και μέλη της Διοίκησης.
Πριν την προπόνηση, ο κ. Σταυρόπουλος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στους παίκτες του, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν τις πρώτες τους ασκήσεις για τη φετινή χρονιά.

ΑΛΦΑ 93: Έναρξη προετοιμασίας και για το παιδικό

Την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά ξεκίνησε η παιδική ομάδα της ΑΛΦΑ 93, με πρωινή προπόνηση την Δευτέρα 28 Αυγούστου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του ΔΑΚ Αγρινίου. Ο χρόνος που υπάρχει για τους νεαρούς παίκτες είναι βέβαια μικρός, γιατί το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 9 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, προπονητής και παίκτες είναι αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα γίνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή αντίστοιχη ομάδα.
Στο φετινό ρόστερ της ομάδας προστέθηκε και ο Ιωάννης Καρκαμπούνας από τον ΑΟ Αγρινίου. Το υπόλοιπο ρόστερ αποτελείται από τους: Δημήτρης Λυμπέρης, Δημήτρης Ε. Παπαχρήστος, Λευτέρης Λάμπρης, Αθανάσιος Καλαμπόκας, Δημήτρης Ν. Παπαχρήστος, Γιώργος Ρήγας, Παναγιώτης Τασιολάμπρος, Κωνσταντίνος Χρήστου, Παύλος Τσιλιμπώκος, Γιώργος Βαζούκης, Ραφαήλ Σαράκης, Νίκος Κύρκος. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ντίνος Καραπιπέρης και υπεύθυνος του τμήματος ο Γιώργος Λυμπέρης.

Λίγο πριν την προπόνηση, ο κ. Καραπιπέρης ευχήθηκε στα παιδιά «καλή χρονιά», ενώ ευχές εξέφρασε και για τις υπόλοιπες ομάδες: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και παράγοντες όλων των ομάδων».

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.