Τελευταια Νεα

13 Αυγ 2017

Κακή εμφάνιση και ήττα από Σερβία με 93-61

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα υπέστη βαριά ήττα (93-61) από τη Σερβία, αδυνατώντας να παρουσιαστεί εξαρχής ανταγωνιστική κόντρα στο σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, το οποίο παρατάχθηκε δίχως τον Μίλος Τεόντοσιτς κι όχι μόνο.
Η “γαλανόλευκη”, η οποία αγωνίστηκε δίχως τα αδέρφια Αντετοκούνμπο αλλά και τον Γιώργο Μπόγρη, παρουσίασε μία πολύ κακή εικόνα απέναντι σ’ ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τις αδυναμίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και να έχει πολύ δουλειά, προκειμένου η Εθνική Ελλάδας να είναι έτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της.
Το σύνολο του Κώστα Μίσσα ήταν ανταγωνιστικό μέχρι και τα τελευταία λεπτά του πρώτου δεκαλέπτου, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 19-15. Ακολούθησε ένα τρομερό σερί 19-0 των Σέρβων, το οποίο τους έβαλε μπροστά με 38-15 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, με το υπόλοιπο του αγώνα να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Η Ελλάδα επιστρέφει αύριο στην Αθήνα, θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και στο πρόγραμμά της έχει δύο ακόμη φιλικά με την Μεγάλη Βρετανία στο Λονδίνο στις 18 (προπονητικό) και 19 (επίσημο) Αυγούστου.
Δεκάλεπτα: 23-15, 45-22, 66-36, 93-61.
ΣΕΡΒΙΑ (Τζόρτζεβιτς): Μάτσβαν 8, Μπογκντάνοβιτς 14, Κάλινιτς 4, Λούτσιτς 13, Μιλοσάβλιεβιτς 4, Μπίρτσεβιτς 4, Στίματς 8, Λάζιτς 2, Μίτσιτς 7, Γκούντουριτς 8, Γιόβιτς 5, Κούζμιτς 5.
ΕΛΛΑΔΑ (Μίσσας): Καλάθης 2, Μπουρούσης 13, Σλούκας 2, Παππάς 8, Λαρεντζάκης, Παπαγιάννης 2, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 9, Αγραβάνης 3, Παπαπέτρου 5, Μήτογλου.
http://ebasket.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.