Τελευταια Νεα

24 Αυγ 2017

90 λεπτά τον χωρίζουν από την πρόκριση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει πολλά να αλλάξει σ’ ότι αφορά το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με την Εστερσουντ. Οι διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα έχουν να κάνουν με τους «11» που ξεκίνησαν στη Λειβαδιά το ματς με το Λεβαδειακό και όλα δείχνουν πως θα επιλέξει να ξεκινήσει το ματς με την ίδια ενδεκάδα του πρώτου αγώνα.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ροδρίγο Ρέι θα είναι πάλι κάτω από τα δοκάρια, οι τέσσερις στην άμυνα οι… γνωστοί (Μάτος δεξιά, Βαρέλα και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Λέοβατς). 
Το κενό του Κάνιας θα επιστρατευτεί να καλύψει περισσότερο ο Τσίμιροτ, που θα έχει δίπλα του ξανά τον Σάχοφ στα αμυντικά χαφ, η τριάδα των προωθημένων μέσων θα αποτελείται από τους Κάμπος (δεξιά), Μπίσεσβαρ, Μακ (αριστερά) και ο Πρίγιοβιτς θα είναι ο μοναδικός στην κορυφή της επίθεσης.
Η μοναδική διαφοροποίηση που θα μπορούσε να γίνει είναι να μείνει έξω ο Μπίσεσβαρ και στη θέση του να ξεκινήσει ο Κάτσε, με τον Σάχοφ να παίζει πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή, αλλά είναι κάτι που μάλλον δεν πρόκειται να το δούμε την Πέμπτη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στον πλαστικό χλοοτάπητα της «Jämtkraft arena», όπου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση.
http://www.gazzetta.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.