Τελευταια Νεα

10 Αυγ 2017

Στίβος Λονδίνο 2017: Εμεινε μακριά από τιςς δυνατότητές του ο Τσάκωνας

Ο Λυκούργος Τσάκωνας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παρουσία του στο Λονδίνο, όπως είχε σχεδιάσει. Ο κορυφαίος Ελληνας 200άρης και ένας από τους καλύτερους της Ευρώπης, έμεινε έκτος στην τρίτη προκριματική σειρά των 200 μ. με 20.73 (0,3), επίδοση μακριά από τις δυνατότητες του.
Ο αθλητής, στην τρίτη του παρουσία σε ημιτελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κατέλαβε την 21η θέση στο σύνολο. Την καλύτερη επίδοση του ημιτελικού σημείωσε ο Ισάια Γιαάνγκ (ΗΠΑ) με 20.12 και ακολούθησε ο Τζέριμ Ρίτσαρντς (Τρίνιταντ) με 20.14. Ο Ισάακ Μακουάλα (Μποτσουάνα) βγήκε από την καραντίνα και προκειμένου να κερδίσει το δικαίωμα της συμμετοχής στα 200 μ., έτρεξε το απόγευμα μόνος του σε 20.20 και δύο ώρες αργότερα συμμετείχε ως ένατος αθλητής στην πρώτη ημιτελική σειρά όπου ήταν νικητής με 20.14. Κουρασμένος έδειξε ο νικήτής των 400 μ. Γουέντι Βαν Νίκερκ, που πέρασε με χρόνο (20.28).
"Δε μου λέει κάτι το με ποιους έτρεχα, από τη στιγμή που δεν έκανα αυτό που μπορούσα. Δεν είναι σωστή εικόνα αυτή που δείχνω, είμαι απογοητευμένος. Είναι πολλά αυτά τα οποία μπορεί να μην έτρεξα σήμερα καλά. Ωστόσο η προετοιμασία για το Παγκόσμιο πήγε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Σήμερα δεν λειτούργησα".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.