Τελευταια Νεα

11 Αυγ 2017

Στίβος Λονδίνο 2017: Η καλύτερη Μπελιμπασάκη σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Για τρίτη φορά στην καριέρα της η Μαρία Μπελιμπασάκη έτρεξε σε ημιτελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του πλανήτη. Η 26χρονη αθλήτρια τερμάτισε στην πέμπτη θέση της τρίτης σειράς με 23.21 και κατέλαβε την 17η θέση στο σύνολο, που είναι η καλύτερη παρουσία της στη διοργάνωση.
 Η Ελληνίδα έτρεξε στην γρηγορότερη από τις τρεις σειρές,   από την οποία προκρίθηκαν και οι αθλήτιες με τους δύο καλύτερους χρόνους. Η Ελληνίδα θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και την πρόκριση στον τελικό, δεδομένο του ότι η οχτάδα έκλεισε στα 22.85, επίδοση που η Ελληνίδα έδειξε στη διάρκεια της σεζόν πως μπορεί να προσεγγίσει. Την καλύτερη επίδοση του ημιτελικού σημείωσε η Ντάφνι Σίπερς, η νικήτρια πριν από δύο χρόνια στο Πεκίνο με 22.49, όσο και η πρώτη της δεύτερης σειράς Σον Μίλερ, που μετά την αδυναμία της να κατακτήσει μετάλλιο στα 400 μ., ρίχνει το βάρος της στα 200 μέτρα.
 "Ήθελα κάτι καλύτερο. Ήθελα ένα 22.85 να με βάλει τελικό. Αλλά σήμερα δεν μπορούσα. Αυτό που έκανα ήταν το καλύτερο για την δεδομένη χρονική στιγμή. Δε θα κάτσω να πω ότι είχα τραυματισμούς,  γιατί λίγο πολύ τα έχω ξαναπεί. Αυτό ίσως που με άγχωσε  υπερβολικά και με στεναχώρησε είναι ότι ήξερα πως μπορώ και το ήθελα πάρα πολύ σήμερα και δε μου βγήκε. Δεν πειράζει ολα για καλό. Κρατάω τα θετικά γιατί είμαι 17η στο κόσμο και προχωράω παρακάτω. Τώρα ξεκούραση να γεμίσω μπαταρίες για το 2018!Έχει Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο", έγραψε μετά το τέλος του αγώνα η αθλήτρια στό λογαριασμό της στο Facebook.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.