Τελευταια Νεα

5 Ιουλ 2017

Στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Αγρινίου η έδρα του Vivechrom Α.Ο.Α.

Στο ΔΑΚ Αγρινίου θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου. Όπως ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Πρόεδρος της ομάδας Περικλής Γερμανός την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου για τη δημιουργία νέας εξέδρας χωρητικότητας 240 θέσεων απέναντι από την υπάρχουσα και δημοσιογραφικών θεωρείων. Τα εισιτήρια διαρκείας που θα ανακοινώσει ο Σύλλογος θα είναι στην τιμή των 100 ευρώ στη νέα κερκίδα και των 50 στην υπάρχουσα, ενώ ο Περικλής Γερμανός κλείνει την ανάρτησή του γράφοντας ότι οι εργασίες γίνονται με τη βοήθεια του Δήμου για να βρουν έτοιμη την ομάδα λογικά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Περικλή Γερμανού:

Από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν εργασίες στο κλειστό ΔΑΚ Μιχάλης Κούσης (τελικά σε αυτό το στάδιο θα αγωνιστεί η ομάδα μας) με τη δημιουργία νέας κερκίδας απέναντι από την ήδη υπάρχουσα χωρητικότητας 240 θέσεων όπως επίσης η κατασκευή δημοσιογραφικών θέσεων. Η νέα μορφή του γηπέδου το οποίο θα χωράει 750 άτομα θα μας βρει έτοιμους για την νέα χρονιά 
Η τιμή των διαρκείας για την καινούργια κερκίδα θα είναι 100€ Ενώ στην Μεγάλη κερκίδα 50€
Όλες αυτές οι εργασίες γίνονται με τη βοήθεια του Δήμου Αγρινίου ώστε να μας βρουν έτοιμους λογικά στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.