Τελευταια Νεα

20 Ιουλ 2017

Παρασκευή η απόφαση για τα τηλεοπτικά της Super League

Άκαρπη ήταν η   συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα, καθώς πήρε παράταση για την προσεχή Παρασκευή 21/7 η λήψη απόφασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.
Αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, εν τούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο της διοργανώτριας με τη NOVA θα μειωθεί κατά ένα χρόνο και πως υπάρχει διαφωνία των 12 συλλόγων της κατηγορίας με τις τέσσερις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος, από τις οποίες ζητούν να απορροφήσουν τη μείωση που έχει προτείνει η συνδρομητική πλατφόρμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου οι εκπρόσωποι των «τεσσάρων» να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ.
Αμετακίνητη η NOVA στη μείωση του συμβολαίου κατά 18%
Καμία πρόθεση να κάνει πίσω στη διαπραγμάτευση με τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος για τα τηλεοπτικά και τη μείωση κατά 18% στο σχετικό συμβόλαιο δεν δείχνει η NOVA. Η συνδρομητική πλατφόρμα παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της, την ώρα που οι άνθρωποί της φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα το να δοθεί στους συλλόγους μέρος του ποσού που είχε παρακρατηθεί πέρυσι από τις ρήτρες, εξαιτίας της αναβολής κάποιων αγωνιστικών.
Σχολιάζοντας την εξέλιξη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Super League, που θα συνεχιστεί την Παρασκευή, στελέχη της εταιρείας παρατήρησαν δηκτικά ότι ένα μήνα πριν από την πρεμιέρα της νέας περιόδου ο συνεταιρισμός ακόμη δεν έχει κάνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ούτε μετουσίωσε σε πράξεις τις αποφάσεις που είχε συμφωνήσει από τον Μάρτιο, με κυριότερη τη μείωση των ομάδων. Όπως σημείωναν δε, η υλοποίηση αυτών των αποφάσεων στην προκήρυξη της νέας περιόδου αποτελεί το ελάχιστο καθήκον των ΠΑΕ προς την κατεύθυνση ανάκτησης της αξιοπιστίας τους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.