Τελευταια Νεα

18 Ιουλ 2017

Κοινή ανακοίνωση Φλόγας Παλαιομάνινας, ΠΑΟ Αγρινίου και Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας

Την απόφαση να ερευνηθούν οι καταγγελίες του πρώην Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΝΑ Γιώργου Λαγούδη κατά του Προέδρου της Ένωσης Παναγιώτη Παπαχρήστου, χαιρετίζουν με κοινή τους ανακοίνωση οι Πρόεδροι της Φλόγας Παλαιομάνινας, του ΠΑΟ Αγρινίου και του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κυρίου Γιώργου Λαγούδη πρώην Γενικού Γραμματέα της ΄Ενωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και άμεσου επί πέντε και πλέον χρόνια συνεργάτη του προέδρου ΕΠΣΑ κυρίου Παναγιώτη Παπαχρήστου, που είδαν το φως της δημοσιότητας σε πανελλήνιο επίπεδο , καταγγέλθηκε ο κύριος Παπαχρήστος , χωρίς μέχρι σήμερα κατά περίεργο και παράδοξο τρόπο να έχει αντιδράσει ούτε να διαψεύσει τα καταγγελλόμενα ,ότι πήγαινε στα Συμβούλια της ΕΠΟ σχεδόν μια φορά το μήνα παίρνοντας οδοιπορικά έξοδα από την ΕΠΣΑ, χωρίς να είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, χωρίς απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΑ, χωρίς επίσης να υπάρχει λόγος υποστήριξης και προβολής κάποιου θέματος της ΄Ενωσης μας και χωρίς να περνάει η δαπάνη αυτή στα πρακτικά του Δ.Σ και φυσικά χωρίς καμία έγκριση.
Όπως δημόσια κατήγγειλε ο κύριος Γιώργος Λαγούδης αυτό το έκανε μόνο και μόνο για τις προσωπικές του δημόσιες σχέσεις , χωρίς να ωφεληθεί στο ελάχιστο το τοπικό μας ποδόσφαιρο , παρά μόνο να ζημιωθεί οικονομικά  από τα αδικαιολόγητα οδοιπορικά έξοδα του κ. προέδρου.
Επίσης ο κύριος Λαγούδης κατήγγειλε ότι δινόταν αποζημιώσεις στα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑ και στον Γυμναστή των Διαιτητών χωρίς καμία συζήτηση και έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΑ.
Τέλος  καταγγέλθηκε από τον Κύριο Λαγούδη ότι δεν υπάρχουν αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου ΕΠΣΑ, για τις συμβάσεις που υπογράφονταν με τους εκάστοτε προπονητές των μεικτών ομάδων της ΄Ενωσης μας.
Για τους λόγους αυτούς είχαμε ζητήσει να ελεγχθούν λεπτομερώς οι οικονομικοί απολογισμοί των ετών 2013-2014 και 2015 και ιδιαίτερα στους κωδικούς εξόδων 20 ( έξοδα δημοσίων σχέσεων) 21 (έξοδα μετακίνησης μελών Δ.Σ και επιτροπών) 24 ( έξοδα μετακίνησης για εκγύμναση Διαιτητών) και 29 (οδοιπορικά έξοδα Ενωσιακών προπονητών) και αν υπάρχουν συμβάσεις και όλα τα νόμιμα παραστατικά και συμφωνούν  με τις αντίστοιχες  αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
Εμείς όταν πληροφορηθήκαμε τα παραπάνω καταψηφίσαμε ως οφείλαμε τον οικονομικό απολογισμό του  έτους 2015 στη Γενική Συνέλευση και ζητήσαμε διαχειριστικό έλεγχο, φυσικά χωρίς ανταπόκριση και καμία απάντηση εκ μέρους του κυρίου προέδρου πιστός στην πάγια τακτική του να τηρεί σιγή ιχθύος.
Στην ίδια Γενική Συνέλευση καταγγείλαμε ως απαράδεκτο, προκλητικό και προ πάντων παράνομο και αντικαταστατικό το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης την έκθεση του οικονομικού απολογισμού της εξελεγκτικής επιτροπής δεν την διάβασε όπως επιβάλλεται ο πρόεδρος αυτής της επιτροπής, ούτε έστω ένα από τα υπόλοιπα μέλη της, αλλά τη διάβασε και μάλιστα με βιαστικό τρόπο ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κύριος Παναγιώτης Παπαχρήστος 
( Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει λέει σοφά η λαική μας παροιμία).
Αν αυτή η πρακτική δεν είναι αλαζονεία εξουσίας και προσπάθεια χειραγώγησης των μελών της Γενικής Συνέλευσης τότε τι είναι?
Χαιρετίζουμε ειλικρινά την πρωτοβουλία σας Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε να εκδικαστεί ενώπιον του δικαστηρίου σας και να διαλευκανθεί επιτέλους αυτή η νεφελώδης κατάσταση και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους τυχόν ανήκουν , γιατί εμείς ήμασταν και είμαστε αποφασισμένοι να φθάσουμε την υπόθεση στα Ανώτατα θεσμικά όργανα της χώρας μας και όπου ο νόμος μας δίνει τη δυνατότητα , καθώς επίσης στην ΟΥΕΦΑ και FIFA που επιχειρεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
                                                  
ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ  ΤΙΜΗ      
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

1.<<ΦΛΟΓΑ    ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ>>
2.<< Α.Φ.Σ  ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ>>
3.<< ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ>>
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.