Τελευταια Νεα

19 Ιουλ 2017

Παύλος Κώτσης: Θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να δώσουμε καινούργιες εμπειρίες στα παιδιά

Για την Ακαδημία Θέρμου και τις δραστηριότητές της μίλησε στο olatagoal.gr ο Γενικός Αρχηγός Παύλος Κώτσης. 
Αναλυτικά:Πότε ιδρύθηκε η Ακαδημία Θέρμου και ποιες είναι οι δραστηριότητές της;
Η Ακαδημία ιδρύθηκε το 2013 και έχει σκοπό και στόχο να προσελκύσει παιδιά κοντά στο αθλητισμό και να μάθουν στο ευ αγωνίζεσθαι. Τα παιδιά της Ακαδημία έχουν την δυνατότητα να κάνουν 3 φορές την εβδομάδα προπόνηση και πέρα από τα μυστικά του ποδοσφαίρου προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά να σέβονται τους συμπαίκτες και αντιπάλους, να μάθουν στις νίκες αλλά και στις ήττες.
Φέτος είχαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος και σε ένα πρωτάθλημα, δηλαδή τα παιδιά μπήκαν στο πούλμαν με όλη την ομάδα ταξίδεψαν σε Αγρίνιο, στο Μεσολόγγι. Εκεί γνώρισαν αθλητές από άλλες Ακαδημίες αντάλλαξαν απόψεις και βέβαια είχαν την χαρά του να παίξουν μπάλα. Επίσης τους δόθηκε η δυνατότητα να πάνε σε επίσημο αγώνα της ΠΑΕ Παναιτωλικού να μπουν στα αποδυτήρια να γνωρίσουν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και στην έναρξη του αγώνα να τους συνοδέψουν μέχρι την σέντρα του αγώνα. Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους ήταν ζωγραφισμένο για μέρες μετά από αυτή την εμπειρία.

Πόσα παιδιά είναι στην ομάδα και εάν καλύπτεται όλο το φάσμα του Δήμου Θέρμου;
Στην Ακαδημία έχουμε 45 παιδιά, από το νηπιαγωγείο μέχρι την ΣΤ' Δημοτικού και είναι χωρισμένα σε τρία γκρουπ ανάλογα την ηλικία τους. Τα παιδιά της Ακαδημίας είναι σχεδόν από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Θέρμου.

Πρόσφατα είδαμε και μια άλλη δραστηριότητά σας που είχε σχέση με το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Θέρμου. Μιλήστε μας για αυτές.
O πρόεδρος, οι προπονητές και τα μέλη του Δ/Σ πήραν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν μια ημερίδα με θέμα <<Ισορροπημένη διατροφή των παιδιών>> σε συνεργασία με την διατροφολόγο κα Ελένη Νικολάου. Δώσαμε εκείνα τα ερεθίσματα στα παιδιά ώστε να μάθουν να τρέφονται καλύτερα.

Ενόψει της νέας χρονιάς ποιοι είναι οι στόχοι σας;
Πριν σας πω για την νέα χρονιά θέλω να κάνω γνωστό ότι η Ακαδημία Θέρμου δεν σταματάει τις δραστηριότητές της το καλοκαίρι. Καταφέραμε να εντάξουμε στις εκδηλώσεις του Πατροκοσμά ένα τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου που θα γίνει στις 21 /8. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 4 ομάδες.
Η Ακαδημία Θέρμου  η ακαδημία της ΠΑΕ Παναιτωλικός η Αθλητική Ενωση Μεσολογγίου και ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Ετσι θα συνδυάσουμε την θρησκευτική εορτή με την εορτή για το ποδόσφαιρο και τα παιδιά!!! Επίσης θα συμμετέχουμε στα ΘΕΣΤΙΑ 2017 που θα γίνουν στο Καινούργιο. Για την νέα χρονιά στόχος όλων στην Ακαδημία είναι να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να δώσουμε καινούργιες εμπειρίες στα παιδιά και το σημαντικότερο να γίνουν καλύτερα στην καθημερινότητά τους!!!


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.