Τελευταια Νεα

22 Ιουλ 2017

Νίκος Αμπλιανίτης: Στόχος και φέτος το κάτι παραπάνω

Στο olatagoal.gr μίλησε ο πρόεδρος του ΑΟ Ρηγανά, Νίκος Αμπλιανίτης. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ρηγανά ανέλυσε τη φιλοσοφία της ομάδας, μίλησε για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, τους στόχους της ομάδας αλλά και τους οικονομικούς της πόρους.

Αναλυτικά:

Για τη φιλοσοφία της διοίκησης:
     Από την ημέρα επανίδρυσης του σωματείου το 2014 , σκοπός ήταν να υπάρχει η ομάδα της συνοικίας , να αγωνίζονται όσα παιδιά της συνοικίας μπορούσαν και ήθελαν ( ως επί το πλείστον νέα παιδιά) και μέσα απ την ομάδα να παράγουμε ερασιτεχνικά   ευγενής άμιλλα και να προάγουμε τον αθλητισμό.
    Γι αυτό το λόγο το σωματείο ίδρυσε την ακαδημία η οποία φέτος θα μπεί στον 3ο χρόνο λειτουργίας ( με συμμετοχές στο πρωτάθλημα ΕΠΣΝΑ σε παιδικό και junior).

    Για τους οικονομικούς πόρους της ομάδας:
    Δυστυχώς , όπως σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία έτσι και στον ΑΟ Ρηγανά οι πόροι καλύπτονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την Διοίκηση.
    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνέταιρο και συνεργάτη μου κο Τάγκαλο Παναγιώτη που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια. Η εταιρεία Τάγκαλος Π. – Αμπλιανίτης Ν. Ο.Ε. είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας και προσπαθούμε κάθε χρόνο να εντάσσουμε νέους χορηγούς που θα βοηθήσουν το σωματείο να εκπληρώσει τους στόχους του. Έτσι και φέτος ήδη έχουμε κάποιους νέους χορηγούς και θέλουμε ακόμα περισσότερους κοντά μας για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο το σωματείο. Βέβαια όλα αυτά σε δύσκολες εποχές κρίσης , με πενιχρά εισοδήματα.

    Για τους στόχους τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο:
    Στόχος της ομάδας ήταν πάντα , έτσι και στην νέα περίοδο , να εμφανίζεται μέσα απ την δουλειά της καλύτερη αγωνιστικά και να κερδίζει στο γήπεδο τους αγώνες αλλά και τις εντυπώσεις . Η νίκη για μας δεν είναι αυτοσκοπός αλλά στόχος.
    Όλες τις τρεις προηγούμενες σεζόν οι στόχοι ήταν πάντα το κάτι παραπάνω από την προηγούμενη σεζόν , έτσι λοιπόν και φέτος , θα στοχεύσουμε στο κάτι παραπάνω.

     Για της γηπεδικές εγκαταστάσεις
     Οι γηπεδικές μας εγκαταστάσεις έχουν πάρα πολλές ελλείψεις  και αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες ειδικά του Αγρινίου.
    Οι συνθήκες είναι δύσκολες για τους αθλητές. Εμείς ως σωματείο κάθε χρόνο κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να συντηρήσουμε και βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες (φυσικά και με την συνδρομή του Δήμου Αγρινίου) και να παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης.
    Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω ότι πρέπει και οι αρμόδιοι φορείς του Δήμου να δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στο θέμα των εγκαταστάσεων του γηπέδου Ρηγανά διότι είναι σημείο αναφοράς για την πόλη μας .
    Στο γήπεδο του Ρηγανά αθλούνται :
    α) 60 και πλέον αθλητές του σωματείου όλων των ηλικιών (ανδρών-παίδων- προπαίδων-junior-projunior). Ο αθλητισμός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τα νέα παιδιά και θα πρέπει τουλάχιστον ως κοινωνία να τους προσφέρουμε τους σωστούς χώρους άθλησης.
    β) αρκετοί πολίτες που στον ελεύθερο χρόνο τους χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις για να γυμναστούν
    γ) Κάνουν εκδρομές 3 και πλέον σχολεία της ευρύτερης περιοχής
    Απ όλα τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε ότι οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να αναβαθμιστούν.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.