Τελευταια Νεα

6 Ιουλ 2017

Κοινή δήλωση Φλόγας Παλαιομάνινας, ΠΑΟ Αγρινίου και Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας... δε θα παραστούν στη Γ.Σ. της ΕΠΣΝΑ οι τρεις ομάδες

Με κοινή τους δήλωση η Φλόγα Παλαιομάνινας, ο ΠΑΟ Αγρινίου και ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας ενημερώνουν ότι δε θα παραστούν εκπρόσωποί τους στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝΑ την ερχόμενη Δευτέρα. Στη δήλωση γίνεται λόγος για το διαχειριστικό έλεγχο που είχε ζητηθεί στην περσινή Γενική Συνέλευση και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα και τονίζεται ότι οι τρεις ομάδες θεωρούν πως δεν έχει κανένα νόημα η συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

ΑΓΡΙΝΙΟ    6-7-2017
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  
< Φ Λ Ο Γ Α > ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
< Α.Φ.Σ. ΠΑΟ > ΑΓΡΙΝΙΟΥ
< ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ > ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

Δηλώνουμε δημόσια για ενημέρωση του ποδοσφαιρικού κόσμου του Νομού μας και όχι μόνο, οτι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ στην προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10 Ιουλίου  2017 Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας στο Μεσολόγγι,γιατί πιστεύουμε ότι η συμμετοχή μας δεν έχει κανένα νόημα μετά την περσινή καραμπινάτη  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Α.,περί οικονομικής κακοδιαχείρισης εκ μέρους του Προέδρου της κ. Π. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και της προσπάθειας αποσιώπισης και συγκάλυψης αυτού του σοβαρού θέματος τόσο από την Ε.Π.Σ.Α. που είναι υπόλογη όσο και από την Ε.Π.Ο., αφού από 10μήνου έχει ζητηθεί διαχειριστικός έλεγχος χωρίς να υπάρξει καμμία ανταπόκριση.
Θεωρούμε ότι με την παρουσία μας θα νομιμοποιήσουμε τις πράξεις όσων τυχόν έχουν παρανομήσει και πιστεύουμε ότι θα έλθει σύντομα η ώρα της διαλεύκανσης της υπόθεσης αυτής και της απόδοσης των ευθυνών.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.