Τελευταια Νεα

30 Ιουλ 2017

Νίκη στο φιλικό με Παναιγιάλειο

Στο φιλικό προπονητικό διπλό με τον Παναιγιάλειο ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με σκορ 1 - 0. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αμυντικά, ενώ δημιούργησε φάσεις χωρίς να τα καταφέρνει αρκετά καλά στην τελική προσπάθεια. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Μάζουρεκ με κεφαλιά στο 28ο λεπτό μετά από γέμισμα του Μπράβο.
Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά και έχασε τέσσερις ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με Ρόσα, Μπράβο, Μάζουρεκ και Λόπες. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με την κεφαλιά του Μάζουρεκ στο 28΄ και στη συνέχεια Γιαννιώτης και Σελεμανί έχασαν καλές ευκαιρίες με το 1 - 0 να παραμένει στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο καλές ευκαιρίες έχασαν οι Ρόσα, Μαρινάκης, Γκασούκας, Βασιλούδης, Γιαννιώτης και Σελεμανί, ενώ στο 76΄ η κεφαλιά του Μαλή και στο 82΄ το σουτ του Μαρινάκη κατέληξαν στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε και στο σημερινό φιλικό το Φεντερίκο Μπράβο σαν κεντρικό αμυντικό, με τον Αργεντίνο να έχει καλή απόδοση, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει σημαντική λύση στην άμυνα της ομάδας εκεί όπου αναμένεται η τελευταία μεταγραφή του Παναιτωλικού.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Τσενάμο (61΄ Σταματόπουλος (77΄ Κουσιάδης)), Τσοκάνης (46΄ Γκασούκας), Μιχάι, Μπράβο (46΄ Μαλής), Λόπες (46΄ Βασιλούδης), Ρόσα, Ρότσα, Γιαννιώτης, Μάζουρεκ (46΄ Βακράκος), Σελεμανί.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.