Τελευταια Νεα

13 Ιουλ 2017

Το σήκωσαν οι προπονητές

Η ομάδα των προπονητών κατέκτησε το πρωτάθλημα Επιχειρήσεων κερδίζοντας στον τελικό που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου την ομάδα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών με σκορ 2 - 1. 
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες και το 0 - 0 παρέμεινε μετά το τελευταίο σφύριγμα του Προβίδα. Η ομάδα των προπονητών είχε στο 7΄ διπλή ευκαιρία με το Βαγγέλη Κοκώνη να νικιέται και στις δύο περιπτώσεις από το Γκάιδα και στο 43΄ με τον τερματοφύλακα της Ε.Α.Σ. Αγρινίου να αποκρούει την κεφαλιά του Μάκη Μπελεβώνη. Η ομάδα της Ένωσης είχε στο 29ο λεπτό δύο καλές στιγμές, με το Βασίλη Ξανθόπουλο να αποκρούει το φάουλ του Ηλία Κοτούμπα και δευτερόλεπτα αργότερα τον Ηλία Γαντζούδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από λάθος στην άμυνα, αλλά να πλασάρει άουτ.
Στο 61ο λεπτό ο Μάκης Μπελεβώνης με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από το Μπακαδήμα με τον Προβίδα να δίνει το πέναλτι. Στην εκτέλεση ένα λεπτό αργότερα ο Θεοδοσίου έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "Γ" του Γκάιδα κάνοντας το 1 - 0. Στο 71΄ ο Λάκης Παπαχρήστος πέρασε κάθετη πάσα στο Μπελεβώνη που σε τετ α τετ πλάσαρε ελάχιστα άουτ και στο 73΄ ο Μπελεβώνης βρήκε στην περιοχή το Λαυράνο που από πλάγια θέση πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως δε μπόρεσε να κάνει καλό τελείωμα. Στο 75΄ Μπελεβώνης και Λαυράνος συνδυάστηκαν με τον πρώτο να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ να κάνει το 2 - 0. Στο 77΄ και στο 82΄ ο Γκάιδας απέκρουσε το σουτ του Τάσου Σπαή και το πλασέ του Μάκη Μπελεβώνη αντίστοιχα και στο 92΄ η Ε.Α.Σ. πέτυχε γκολ με τον Ηλία Κοτούμπα να βρίσκει το Νίκο Τσούτσα που με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ξανθόπουλου.
Διατητής της αναμέτρησης ήταν ο Προβίδας με βοηθούς τους Δημονίτσα και Βαλλιάνο,

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (Πάνος Τούρκας): Ξανθόπουλος, Γερνάς, Πάνου, Λιαπίκος (35΄ λ.τ. Σιούνας), Μπόλης, Κυριάκης, Ταράσης, Μπελεβώνης (83΄ Στασινός), Θεοδοσίου (63΄ λ.τ. Λαυράνος), Παπαχρήστος (76΄ Σπαής), Κοκώνης (52΄ Μπιτσικώκος).

Ε.Α.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Τάσος Καλύβας): Γκάιδας, Καπέλλας (58΄ Σερμεντζέλης), Γκορόγιας, Μπακαδήμας, Καϋμενάκης, Καραλής (83΄ Μήλιος), Γαντζούδης, Μπέτσικας (68΄ Ψυλιάς), Κωνσταντίνου (83΄ Γάκης), Κοτούμπας, Βελέντζας (78΄ Τσούτσας).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.