Τελευταια Νεα

4 Ιουλ 2017

Προχωράει ο σχεδιασμός της Εθνικής Ανδρών ενόψει Ευρωμπάσκετ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός της Εθνικής Ανδρών και σήμερα ο Κώστας Μίσσας είχε εκτενή συνεργασία με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο. Πλέον αναμένεται πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και η ανακοίνωση των ονομάτων των παικτών που θα κληθούν για την προετοιμασία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών με επικεφαλής τον Κώστα Μίσσα είχε σήμερα (04/07) εκτενή συνεργασία για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας που θα αρχίσει στις 24/07 με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα συνεχιστεί με το πρώτο στάδιο προπονήσεων στο Καρπενήσι από τις 26/07.
Ο προπονητής της ομάδας με τους συνεργάτες του Θανάση Σκουρτόπουλου, Βασίλη Γεραγωτέλλη και Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, παρουσία και του τιμ μάνατζερ Κώστα Κότση συζήτησαν όλα τα θέματα, με τον κόουτς Μίσσα να έχει νωρίτερα και συνάντηση με τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Παπαγεωργίου για να καταρτιστεί και το σχετικό αναλυτικό πρόγραμμα.
Εντός των επόμενων ημερών και με την ολοκλήρωση ενός κύκλου προσωπικών επαφών του προπονητή της Εθνικής, θα υπάρξει και η ανακοίνωση των ονομάτων των αθλητών που θα κληθούν στην προετοιμασία.
http://basketa.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.