Τελευταια Νεα

17 Ιουλ 2017

Κράτησε Δουρούκη και Μπεκατώρο ο Αίολος... ανακοινώνονται τέσσερις μεταγραφές

Παίκτες του Αίολου Αστακού θα είναι και την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Δουρούκης και ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος. Και οι δύο παίκτες είναι από τον Αστακό και ανταποκρίνονται στο πλάνο για μια ομάδα με έντονο το τοπικό στοιχείο που επιθυμούν οι άνθρωποι του Αίολου.
Στον Αίολο υπάρχει συμφωνία και με τέσσερις παίκτες που θα ανακοινωθούν από την ομάδα. Τη φανέλα του Αίολου τη νέα χρονιά θα φορούν ο Ζάχος Πουρνάρας, ο Φώτης Ιωάννου, ο Ανδρέας Βουρνάς και ο Δημήτρης Λυμπέρης.

Η ανακοίνωση του Αίολου για την παραμονή των Δουρούκη και Μπεκατώρου αναφέρει:

Ο Αίολος Αστακού ετοιμάζει την ομάδα της νέας εποχής που θα έχει έντονο το τοπικό στοιχείο, με τα δικά του παιδιά σε πρώτο πλάνο.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους Δημήτρη Δουρούκη και Αλέξανδρο Μπεκατώρο. Οι δύο αθλητές αποτελούν γέννημα-θρέμμα του συλλόγου μας και με το ταλέντο τους αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά.
Ο αρχηγός Δουρούκης είναι 24 ετών, όντας παρόν στις συνεχόμενες ανόδους και καλύπτει τη θέση του πάουερ φόργουορντ, ενώ ο Μπεκατώρος είναι 18 ετών και αποτελεί ένα από τα πλέον ταλαντούχα παιδιά από τα τμήματα υποδομών μας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.