Τελευταια Νεα

29 Ιουλ 2017

Δύο μεταγραφικές βόμβες από Ναυπακτιακό

Δύο μεταγραφικές βόμβες για το Ναυπακτιακός Αστέρα, Η ομάδα του Ναυπακτιακού, σύμφωνα με το nafpaktianews.gr,  ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τους Αντώνη Ρουμπάτο και Θύμιο Νάτση.

Ο Ρουμπάτος αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην Κ20 της Παναχαϊκής όπου ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας και ακολύθως έγινε επαγγελματίας στην Παναχαϊκή. Στην Παναχαϊκή αγωνίστηκε μία σεζόν έχοντας 14 συμμετοχές και 2 γκολ στη Γ' Εθνική και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την Αχαϊκή όπου σε 19 συμμετοχές πέτυχε 3 γκολ.
Ο Θύμιος Νάτσης αγωνίζεται ως δεκάρι και την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας πετυχαίνοντας 2 γκολ σε 24 παιχνίδια ενώ αναδείχτηκε για 3η σενεχόμενη φορά κυπελλούχος Μεσσηνίας.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη στη Γ' Εθνική με Παναχαϊκή, ΠΑΟ Βάρδας, Ατρόμητο Αχαϊας, στη Δ' Εθνική με Ζαβλάνι, Πέλοπα Κιάτου Ατρόμητο Σ[περχειάδας, και στο Α' τοπικό με Καλαμάτα, Τσικλητήρα Πύλου, Προοδευτική Μανωλάδας. Αξιοδημείωτο ότι με όλες τις ομάδες έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο.



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.