Τελευταια Νεα

4 Ιουλ 2017

Ανακοίνωσε τις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ο Παναιτωλικός

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός. Τη φετινή χρονιά οι τιμές είναι μειωμένες από 20% έως 30% και η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με σταθερά βήματα έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που για δεκαετίες (παρά τις προσπάθειες που έγιναν από το 1977 έως το 2010) αποτελούσε άπιαστο όνειρο για τους φίλους της ομάδας μας, είναι… καθημερινότητα τα τελευταία χρόνια. Με διαρκή αγώνα, συνέπεια, υπευθυνότητα απέναντι στην ιστορία, το όνομα, τις αρχές και αξίες του Συλλόγου μας ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ γίνεται δυνατός. Και η προσπάθεια συνεχίζεται!
Από την αρχή της πορείας χιλιάδες φίλοι της ομάδας στάθηκαν στο πλευρό της. Δίπλα της στον αγώνα για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική. Έγραψαν ιστορία με την παρουσία τους στο μπαράζ της Ν. Σμύρνης, τη δυνάμωσαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έκαναν το σύνθημα «Α’ Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ…» πραγματικότητα. Έζησαν μοναδικά συναισθήματα στις ιστορικές νίκες, τη στήριξαν στα δύσκολα.
Η οικονομική κρίση, η ανεργία, τα προβλήματα της καθημερινότητας και -ίσως- ο κορεσμός της πενταετούς παρουσίας της ομάδας στη SUPER LEAGUE, μείωσαν αυτή τη λαϊκή συμμετοχή. Όμως, είναι μεγάλο επίτευγμα, ότι την τελευταία περίοδο (παρά τη γενικότερη μείωση που παρουσίασαν τα εισιτήρια της SUPER LEAGUE) παρακολούθησαν τους αγώνες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ περισσότεροι θεατές από πέρσι! Όπως και οι επαγγελματίες της περιοχής που με τις χορηγίες τους παρείχαν περισσότερη στήριξη στην προσπάθειά μας!
Συνεχίζουμε, βάζοντας στόχο να φτάσει η ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ακόμα πιο ψηλά. Αλλά κι ένα παράλληλο σημαντικό στόχο: Να έχει περισσότερους φίλους δίπλα του.
Στόχο που μπορεί να πετύχει Μαζί με ΕΣΕΝΑ!!!
  • Να γεμίσουμε ξανά το γήπεδο. Να ενισχύσουμε την ομάδα, να δείξουμε την αγάπη μας. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!
  • Να ενεργοποιηθούμε περισσότερο και να συμμετάσχουμε σε κάθε δράση του Παναιτωλικού. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!
  • Να δείξουμε ότι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που κάνει περήφανο το Αγρίνιο, εκφράζει και εμάς. Το θέλουμε, τον ενισχύουμε. Μαζί με ΕΣΕΝΑ θα το κάνουμε!

Μείωση στις τιμές των διαρκείας!
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ προετοιμάζεται για την 6η συμμετοχή του στη SUPER LEAGUE και παρουσιάζει το πρόγραμμα διάθεσης των ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-2018.
Κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής, αποφασίστηκε γενναία ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ που ξεπερνάει το 20% σε σχέση με πέρσι. Για γυναίκες και παιδιά ισχύει επιπλέον έκπτωση 30%!
Έτσι μπορεί οποιοσδήποτε να εξασφαλίσει την παρουσία του σε 15 αγώνες πρωταθλήματος ακόμα και με 60 ευρώ! Με 4 ευρώ ανά αγώνα!!! Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, εξασφαλίζοντας θέση στο γήπεδο και προνόμια που απορρέουν από την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Μαζί με ΕΣΕΝΑ και τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά, θα γεμίσουμε το γήπεδο!

Επιβράβευση των «πιστών»
Επιπλέον, τιμώντας τη διαρκή παρουσία και τη συνέπεια περίπου χιλίων (1.000) φιλάθλων μας, οι οποίοι έχουν εισιτήριο διαρκείας ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΗ SUPERLEAGUE, μαζί με την ανανέωση που θα κάνουν θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ συλλεκτικά αναμνηστικά δώρα (καπέλο, κασκόλ, μπρελόκ). Τα ίδια δώρα θα λάβουν και εκείνοι που θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στις θέσεις VIP. Μπρελόκ θα λάβουν όλοι όσοι θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.
Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν την πρώτη ευκαιρία συμμετοχής και στήριξης στο επόμενο βήμα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Ευκαιρία για κάθε φίλαθλο, να γίνει ενεργό μέλος της προσπάθειας. Θα το πετύχουμε Μαζί με ΕΣΕΝΑ!!!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μεγάλη κερκίδα

VIP (άνω διάζωμα)          430
Γυναικεία – παιδικά          300
VIP (κάτω διάζωμα)         350
Γυναικεία – παιδικά          245
Θύρα 1, Θύρα 2              160
Γυναικεία – παιδικά         115

Μικρή κερκίδαΘύρα 4Α (άνω διάζωμα) 140
Γυναικεία – παιδικά          100
Θύρα 4                           105
Γυναικεία – παιδικά           75
Θύρα 5                            90
Γυναικεία – παιδικά           65

Πέταλο

Θύρα 6, Θύρα 7                60

Οικογενειακή κερκίδα

(Θύρα 1 τμήμα 1):
Πατέρας + Μητέρα + Παιδί 280
Πατέρας ή Μητέρα + Παιδί 160

Κάθε επιπλέον παιδί          50


  • (Στη Θύρα 3 θα δίνονται δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές, ανέργους κ.λ.π.)
  • Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα (έως 10 άτοκες δόσεις)

Ημερομηνίες διάθεσης
Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 στο γήπεδο Παναιτωλικού. Έως και τις 21 Ιουλίου οι παλιοί κάτοχοι μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους ή να επιλέξουν κάποια απ’ τις ελεύθερες. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 10 Ιουλίου να επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις.
Για την προμήθεια του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας (όπως και των απλών εισιτηρίων στη συνέχεια) μέσω του VIVA.gr. Είναι διαθέσιμες όλες οι ελεύθερες θέσεις, εκτός της Οικογενειακής κερκίδας Τμήμα 1 στη Θύρα 1 και της Θύρας 3.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, την πρώτη εβδομάδα τα γραφεία θα είναι ανοικτά από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου  έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.