Τελευταια Νεα

28 Ιουλ 2017

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στο Κίεβο από την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα γκολ πέτυχαν οι Μιλένκι (49΄) και Ενρίκε (59΄).
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ έψαχνε να βρει τα πατήματα, κάτι που ίσχυε και για τους γηπεδούχους. Αναγνωριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους και το ματς «άναψε» για τα καλά!
Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα το παιχνίδι με εκπληκτικό, σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ, από τον Ενρίκε.
Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να ξεκινήσει με 4-3-3 και αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενδεκάδα δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Στο 16′ ο ΠΑΟΚ έχασε καλή ευκαιρία με τον Κρέσπο να σουτάρει λίγο έξω από την εστία. Στο 21′ λεπτό η Ντόνετσκ έχασε ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ, μετά απο γύρισμα σουτ του Μόκα. Στο 29′ ο Κάμπος επιχείρησε σουτ απο μακρία το οποίο πέρασε ψηλά απο την εστία. Στο 34′ ο Κραβτσένκο σοούταρε μακριά απο την εστία. Στο 49’ η Ολιμπίκ άνοιξε το σκορ με τον Μιλένκι μετά από εκτέλεση φάουλ με γυριστή κεφαλιά στη κλειστή γωνία. Στο 56′ μια κεφαλιά Μόκα από πολύ καλή θέση πέρασε έξω. Στο 57’ Λούκιαντσουκ από καλή θέση σουτάρει αλλά μπλοκάρεται. Στο 59’ ο Ενρίκε με πολύ ωραία ενέργεια ισοφαρίζει για τον ΠΑΟΚ σε 1-1.
Στο 76’ με σέντρα του Μάτος έξω από την περιοχή, ο Πρίγιοβιτς πιάνει μια κεφαλιά η οποία περνάει πάνω από την εστία. Στο 82’ ένα μακρινό σουτ του Κάνιας πέρασε άουτ και ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ. Στο 83’ με δυνατό σουτ ο Σαμπάνοβ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ. Στο 85’ η Ολίμπικ είχε ακόμη μια ευκαιρία με τον Μιχαλιόβ να πιάνει κεφαλιά από σέντρα στο ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 89΄ο Πρίγιοβιτς έχασε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ολίμπικ.
H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Σάκχοφ (55′ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Κάμπος (55′ Ενρίκε), Μακ (81′ Πέλκας), Πρίγιοβιτς
Στον πάγκο: Μελίσσας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πέντρο Ενρίκε, Αθανασιάδης
Η ενδεκάδα της Ολίμπικ Ντόνετσκ: Μαχαράτζε, Λουκιαντσούκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Νιεμτσανίνοβ, Τσιμπαλιούκ, Μπογκντάνοβ, Χομουτόβ (69′ Μιχαίλοφ), Μπιλένκι (78′ Σοντέϊ), Μοχά (64′ Μιχανόφ), Σεστακόβ
Στον πάγκο: Κίτσακ, Σόντεϊ, Μιχαΐλοβ, Ποστουπαλένκο, Μπρίκνερ, Αγιέτ, Μιχούνοβ
Κίτρινες κάρτες: Κραβτσένκο, Σάκχοφ, Λέοβατς
Διαιτητής: Μπιέρι (Ελβετός)
Βοηθοί: Φόγκελ, Κουρνάτσκα
Τέταρτος: Ερλάχνερ
ΠΗΓΗ: sports.ert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi
Επιμέλεια: Γιάννης Παπαθανασίου
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.