Τελευταια Νεα

6 Ιουλ 2017

Οργανωμένοι... η επιστροφή

Θετικά είναι τα μηνύματα για την επιστροφή των οργανωμένων οπαδών στα παιχνίδια του Παναιτωλικού. Οι εξελίξεις στην ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα δημιουργούν ένα θετικό κλίμα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και οι οργανωμένοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα συστράτευσης του κόσμου. 
Οι αλλαγές που έγιναν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, το κάλεσμα για συστράτευση του κόσμου καθώς και η επιστροφή του Λουίτζι Τσενάμο ηχούν καλά στα αυτιά των οργανωμένων και έρχονται να προστεθούν στις συζητήσεις που έγιναν μετά την έλευση του Μάκη Χάβου στο Αγρίνιο. Εντείνεται λοιπόν όλο και περισσότερο η φημολογία ότι η Θύρα 6 προετοιμάζει κάλεσμα ενότητας και δυναμικής και μαζικής επιστροφής στο γήπεδο. Υπάρχει επιτέλους η αισιοδοξία ότι τη νέα ποδοσφαιρική περίδο οι κερκίδες του γηπέδου θα αποκτήσουν τη χαμένη αίγλη τους, κάτι που αποτελεί επιθυμία όλων όσων αγαπούν και ακολουθούν τον Παναιτωλικό.
Το σενάριο της επιστροφής ενισχύεται και από το γεγονός ότι η Θύρα 6 ανοίγει σύνδεσμο τις προσεχείς ημέρες στο κέντρο του Αγρινίου, ενώ ταυτόχρονα παρατηρείται και κινητικότητα στην Αθήνα, όπου διαμένει μεγάλο κομμάτι του κόσμου του Παναιτωλικού.
Η επιστροφή των οργανωμένων φαντάζει πιο κοντά από ποτέ και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά θα γίνει πράξη. Ήταν κάτι που επισήμαιναν διοικούντες, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας το διάστημα που οι οργανωμένοι απείχαν τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ο παλμός που όλοι γνώριζαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού και το συγκεκριμένο γεγονός δε βοηθούσε την ομάδα τις στιγμές που χρειάζονταν τη στήριξη του κόσμου ειδικά σε ένα παιχνίδι που δεν πήγαινε καλά.

Μπετίνο Αλαχούζος
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.