Τελευταια Νεα

8 Ιουλ 2017

Beach Volley: Αντίρριο Masters 2017: Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη μέρα (video)

Με μεγάλη επιτυχία πέρασε η πρώτη μέρα του Antirrion Master 2017  στην πανέμορφη παραλία του Αντιρρίου. Ένα event  που ο δήμος Ναυπακτίας το διοργάνωσε μόνος του  κερδίζοντας τα εύσημα από την Ομοσπονδία βόλεϊ δια στόματος του προέδρους της κ. Καραμπέτσου  που μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr.Με αυτή την προσπάθεια ο Δήμος Ναυπακτίας   δείχνει ότι κι άλλες περιοχές της Ναυπακτίας μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις.
Μετά το φετινό Hellas Rally Raid που αν και σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν  με την λειτουργία του διαφωνήσαμε δεν αμφισβητήσαμε ποτέ  ότι είναι μια μεγάλη διοργάνωση , όπως το Folk festival το οποία κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο ήρθε και η σειρά του Αντίρριον Masters  που είναι μια μεγάλη διοργάνωση και όλα δείχνουν πως βρήκε το  δικό της σπίτι.
Το Αντίρριο Masters έχει  όμως μια ιδιαιτερότητα με τις παραπάνω εκδηλώσεις διότι είναι ένα event που διοργάνωσε μόνος του όσον αφορά την προετοιμασία των εγκαταστάσεων για να φιλοξενηθούν οι αγώνες.Επίσης κάτι που πρέπει να αναφέρουμε είναι πως το τουρνουά φιλοξενεί περίπου 250 αθλητές και το πρόγραμμα των αγώνων για το Σάββατο ξεκινά από τις 9:00 το πρωί εώς το βράδυ στις 22:00.
Πολύς ο κόσμος  από το πρωί βρέθηκε στα δύο γήπεδα που έχουν στηθεί στην παραλία Αντιρρίου. Τους αγώνες παρακολουθησαν  ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Νεκτάριος Χαλβατζής, ο εκπρόσωπος του μέγα χορηγού της διοργάνωσης «λουξ plus ‘n’ light Tea», Δημήτρης Μαρλαφέκας, οο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπακτίας, Ανδρέας Κοτσανάς και Γιάννης Σύψας, η εκδότρια της εφημερίδας «ΦΩΣ», Μαρία Νικολαϊδου και ο Πατρινός πρώην αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Νίκος Μακρής.
Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ
Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.