Τελευταια Νεα

9 Ιουλ 2017

Beach Volley: Antirrion Masters: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Τέσσερις ομάδες εκμεταλλεύτηκαν την δεύτερη ευκαιρία από το ταμπλό των ηττημένων και πέρασαν στα ημιτελικά του 3ου τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που φιλοξενείται στην παραλία Αντιρρίου.
Στο ταμπλό των γυναικών την παράσταση έκλεψαν οι Διονυσία Μάτιου και Μαρία Κλέπκου (η νεαρότερη ομάδα του τουρνουά - γεννηθείσα του 2001 η Μάτιου και του 2000 η Κλέπκου) που επικράτησαν των Ματιάδη / Μολδοβανίδη με 2-0 σετ (21-19, 21-19) και στον απογευματινό ημιτελικό (σερβίς στις 5μ.μ.) θα αντιμετωπίσουν τις Αγγελοπούλου / Κωνσταντίνου.
Στον άλλο ημιτελικό, οι Μαναβή / Σπηλιωτοπούλου που είχαν περάσει από χθες θα αναμετρηθούν με τις Μαρία Θεοδωρακέα και Άννα Κουμβάκη οι οποίες απέκλεισαν στο τάι μπρέικ τις Γεωργαντά / Πασιαλή με 2-1 (18-21, 23-12, 15-05).
Στους άνδρες, οι Α. Μανδηλάρης / Β. Μανδηλάρης και Νιώπας / Παπαδημητρίου είχαν προκριθεί από χθες στα ημιτελικά. Το καρέ συμπλήρωσαν σήμερα οι Κώστας Κογκαλίδης / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και Χρήστος Βολουδάκης / Θωμάς Καπίρης. Οι πρώτοι νίκησαν με 2-0 (21-13, 21-18) τους Ευγενίδη / Κιμπλ και οι δεύτεροι επιβλήθηκαν με 2-1 (15-21, 21-19, 20-18) των Καντιώτη / Τσαλικιάν.
Τα ημιτελικά ζευγάρια των ανδρών είναι ως εξής: Νιώπας / Παπαδημητρίου - Κογκαλίδης / Πολυχρονιάδης και Μανδηλάρης / Μανδηλάρης - Βολουδάκης / Καπίρης με ώρα έναρξης στις 5.45μ.μ..
Οι τελικοί θα ακολουθήσουν αμέσως μετά στο κεντρικό γήπεδο στην παραλία Αντιρρίου.
Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ
Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.