Τελευταια Νεα

7 Ιουλ 2017

Χαντάκιας μέχρι το 2020

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό μέχρι τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε ο Δημήτρης Χαντάκιας. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα βρίσκεται στον Παναιτωλικό για τρία ακόμα χρόνια. Ο Χαντάκιας έχει ξεκινήσει από την Κ17 του Συλλόγου, αγωνίστηκε στην Κ20 και από το 2014 έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

Ο Δημήτρης Χαντάκιας επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ20, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 27 παρουσίες στη Super League, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.
Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε: «Ο Παναιτωλικός με δέχτηκε από μικρή ηλικία στην οικογένειά του και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα. Η πρότασή του να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, με τιμά ιδιαίτερα και αυξάνει τις υποχρεώσεις μου για να ανταποκριθώ σ’ αυτή. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για τη βελτίωσή μου, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.