Τελευταια Νεα

21 Ιουν 2017

Μαριέλα Φασούλα: Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε την ελληνική ψυχή και καρδιά

Η Εθνική Γυναικών πήρε την θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και η Μαριέλλα Φασούλα επισήμανε την ψυχή και την καρδιά που διαθέτει αυτή η ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Ήταν ένα τεράστιο παιχνίδι και είμαστε όλες πάρα πολύ χαρούμενες που νικήσαμε. Παλέψαμε πάρα πολύ, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε μεγάλη ψυχή, καρδιά, ενώ τα δύο κορίτσια που είναι οι ηγέτες της ομάδας, μας βοήθησαν και μας έδειξαν το δρόμο…».

Για την εμπειρία από ένα τέτοιο ματς: «Αυτά τα παιχνίδια σε γεμίζουν εμπειρίες όσο και να παίζεις. Δύο, τρία, τέσσερα λεπτά… Σε αυτή την ομάδα κάνεις ό,τι μπορείς για να την βοηθήσεις να κερδίσει, όποτε είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ».

Για τον αν περίμενε την πρόκριση στην οκτάδα: «Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε την ελληνική ψυχή και καρδιά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα και είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε φτάσει ως εδώ. Με την Τουρκία εννοείται ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς. Θα προετοιμαστούμε όμως, θα δούμε τα λάθη μας, θα είμαστε με το πλάνο μας και θα πάμε να το παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι κρατάει η Εθνική από την μέχρι τώρα παρουσία της: «Φυσικά και κρατάμε την ψυχή που δείχνει αυτή η ομάδα. Είναι τεράστια και είναι κάτι που το ζεις καθημερινά με αυτά τα κορίτσια. Σίγουρα θα το θυμάμαι για πάντα».
http://basketa.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.