Τελευταια Νεα

26 Ιουν 2017

Ανακοινώθηκαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Παναιτωλικού

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα. Παραμένουν στο Συμβούλιο ο Πρόεδρος Μάκης Μπελεβώνης, ο Θωμάς Σπύρου και ο Πάνος Στεργίου και μπαίνουν ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο Κώστας Τάκος, ο Κώστας Γιωτόπουλος και ο Παναγιώτης Καψάλης. Εκτός Δ.Σ. έμεινε ο Πάνος Μπεσίνης. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μετά την απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Φώτη Κωστούλα, να αποσυρθεί από τη θέση του προέδρου, ο νέος πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης προχώρησε στη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ανακοινώνεται η σύνθεσή του:
Πρόεδρος: Γεράσιμος Μπελεβώνης
Μέλη: Θωμάς Σπύρου (Επιχειρηματίας)
Γιώργος Σωτηρόπουλος (Επιχειρηματίας)
Κώστας Τάκος (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναιτωλικού)
Κώστας Γιωτόπουλος (Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών)
Παναγιώτης Καψάλης (Πολιτικός Μηχανικός)
Παναγιώτης Στεργίου (Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναιτωλικού)
Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την κατανομή αρμοδιοτήτων και τη χάραξη της γενικότερης πολιτικής, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το νέο Δ.Σ. θα πορευτεί στο δρόμο που χάραξε ο Φώτης Κωστούλας, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το καλοκαίρι του 2005 και από τη Γ’ Εθνική τον οδήγησε και τον καθιέρωσε στη Super League. Βαδίζοντας με ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, σύμφωνα με τις αρχές του Συλλόγου μας στα 91 χρόνια της πορείας τους. Η παρουσία του ως μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει το νέο διοικητικό σχήμα, εγγυάται την ομαλή συνέχιση αυτής της πορείας. Η ταυτόχρονη συστράτευση των φίλων του Παναιτωλικού, θα βοηθήσει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.