Τελευταια Νεα

29 Ιουν 2017

Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων: Πρόκριση για την Ε.Α.Σ. Αγρινίου επί του Εργατικού Κέντρου

Στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Πρωταθλήματος Επιχειρήσεων η ομάδα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου κέρδισε με 4 - 2 την ομάδα του Εργατικού Κέντρου και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.
Στο 4ο μόλις λεπτό η ομάδα της Ε.Α.Σ. Αγρινίου πήρε προβάδισμα στο σκορ με φάουλ του Ηλία Κοτούμπα στο "Γ" του Φρούντζου". Όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Κώστας Κωστακιώτης εκτέλεσε φάουλ και ο Λεωνίδας Ζαχαράτος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1. Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε λίγο πριν τη λήξη όταν ο Σερμεντζέλης πέρασε και το Φρούντζο, αλλά στο πλασέ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 58΄ η ομάδα της Ε.Α.Σ. ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ηλίας Κοτούμπας βρήκε τον Αλέκο Κωνσταντίνου που από δεξιά έκανε το γύρισμα στο Βασίλη Βελέντζα και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 2 - 1. Στο 66΄ ο Κωστακιώτης κέρδισε πέναλτι με τους παίκτες της Ε.Α.Σ. να διαμαρτύρονται έντονα και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τάκης Τσιάκαλος ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 2 - 2. Όμως στο 71΄ ο Χρήστος Γκορόγιας εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα στην περιοχή και ο Βελέντζας με εντυπωσιακό σουτ σχεδόν από την τελική γραμμή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 2. Η ομάδα του Εργατικού Κέντρου είχε δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με το Στέλιο Δάρλα να νικιέται από το Γκάιδα και στο 80΄ ο Στέφανος Γκορόγιας αποβλήθηκε σε μια φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες και έφερε μικρή διακοπή στο παιχνίδι. Στο 90ο λεπτό ο Βελέντζας κέρδισε πέναλτι και ο Χρήστος Γκορόγιας ευστόχησε στην εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 4 - 2 για την Ε.Α.Σ. Αγρινίου.
Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης θα βρεθούν ο Διόνυσος, οι Ιατρικοί Επισκέπτες, οι Προπονητές και η Ε.Α.Σ. Αγρινίου και η κλήρωση θα γίνει σήμερα στις 20:00.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Φρούντζος, Κιτσόπουλος, Βασιλείου (83΄ Καρδαράς), Αρκουμάνης, Γκορόγιας Σ., Φυτόπουλος, Ντελής, Δάρλας, Ζαχαράτος (50΄ Τσιάκαλος), Κίτσος (63΄ Κακούρης), Κωστακιώτης.

Ε.Α.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Γκάιδας, Κάπελλας (89΄ Τριανταφυλλόπουλος), Καϋμενάκης, Γκορόγιας Χ., Μπακαδήμας, Σκεπετάρης (46΄ Βελέντζας), Καραλής, Γαντζούδης, Κωνσταντίνου, Κοτούμπας (69΄ Ψυλιάς), Σερμεντζέλης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.